DELIJAMA MALI STADION U HUMSKOJ! Nezapamćeno interesovanje za derbi!

Navijači Crvene zvezde posle 28.000, koliko ih je bilo protiv OFK Beograda, nisu svi sigurni za ulaznicu pred derbi u subotu. Kod "grobara" je nekoliko hiljada godišnjih ulaznica, sva je prilika da bi i "Marakana" bila mala za 144. večiti derbi

  • 19

Izgleda da su u Partizanu bili u pravu kada su podigli cene ulaznica za 144. večiti derbi koji je na programu u subotu (19.30 sati). Čak 800, 1.500 i 2.000 dinara očigledno neće predstavljati veliki problem ni jednim ni drugim priostalicama, koji će od utorka imati priliku da kupe vredno parče papira. Svi jedva čekaju utorak, 10 ujutru.

"Delije" su očigledno u velikom naletu emocija, njihov klub je nikad bliže tituli, bez obzira na bodovni zaostatak za Partizanom. Jedna pobeda, ta u subotu, i teoretski bi ih gurnula u poziciju da sitno broje do 26. šampionske titule, koju čekaju bezmalo već šestu godinu.

"Delije" planiraju u velikom broju da dođu u subotu na nekadašnji JNA. Ipak, s obzirom na interesovanje koje vlada među Zvezdinim navijačima, ni dva stadiona u Humskoj ne bi bila dovoljna da prime sve koji žele da budu uz "crveno-bele" u subotu.

Dovoljno je pogledati da je meč Zvezde i OFK Beograda u generalnoj probi pred derbi gledalo više od 28.000 navijača, što je skoro pa ceo kapacitet stadiona FK Partizan.

Zvezda može sigurno da računa na dvadesetak hiljada navijača u Humskoj, ali pitaju se i "grobari"...

Domaći navijači su rezervisali jug, imaju nekoliko hiljada godišnjih ulaznica za istočnu i zapadnu tribinu, plus njihova želja da ne dozvole osvajanje stadiona od strane komšija. Čini se da bi i "Marakana" bila puna da se kojim slučajem ovaj duel igra u Ljutice Bogdana.

Zanimljivo, sličnu "mobilizacija" pred dolazak u Humsku, "delije" su imale i pre nekoliko sezona (2010), ali je tada njihova kampanja dobila na kontraefektu. "Grobari" su kao pomahnitali krenuli u kupovinu ulaznica za 138. derbi u Humskoj, pa se navijački "kop" Juga proširio i na Istok/Zapad.

U tom meču je pobedio Partizan spektakularnim golom Radosava Petrovića i osigurao treću uzastopnu titulu koja je uoči tog meča prilično bila neizvesna.

Kako god, koga god da bude više u subotu, spektakl je zagarantovan.

Ne odlučuje se o tituli svaki dan...

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bobolino

    13. maj 2013 | 19:48

    ..mali "lavor" jos manjeg kluba! Ali nekako cemo da se zbijemo...bolest kojoj nema leka !

  • CZBG

    13. maj 2013 | 21:36

    Ma onaj 138. derbi je bio namesten 1000% bio sam na severu i bodrio crveno-bele ali 3 ili 4 penala zvezdi nije svirano ali stvarno je jadno od vas glodara sto budalite govoreci da je partizan veliki klub. Bili ste dok su se tudjman i tito nisu prestali mesati u fudbal a cim cu se prestali mesati svatili smo da ste samo mali miseviiiii XAXAXAXA BEZITE U RUPE toletovi miseviiiii AXAXAX...

  • idibegaj

    13. maj 2013 | 21:37

    Sta reci mislim konzerva i j...m ti Stadion ako se moze uopste i nazvati stadionom sramota Razbicemo grobare........ a vec u 21:15 u subotu smo PRVACI NAPRED ZVEZDO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA