OTKRIVAMO: Delije planiraju sačekuše Grobarima po celom Beogradu! (FOTO)

Navijači Zvezde pokušaće da najvećim protivnicima vrate za poraz u tučama uoči prethodnog derbija, kada su poraženi van terena. Kritične tačke sukoba Novi Beograd i naselja Braća Jerković i Vračar

  • 21

Biće napeto i opasno u Beogradu na dan 144. "večitog derbija! Prema saznanjima Telegrafa, navijači Crvene zvezde opasno se pripremaju da napadnu grupe Partizanovih navijača Grobara na teritoriji prestonice u danu kada se praktično bude odlučivalo o šampionu Srbije.

Kritične tačke su Novi Beograd, kao i naselja Braća Jerković i Vračar.

Tamo će Delije pokušati da iznenade i nanesu poraze protivnicima i odnesu navijačke pobede, bez obzira na učinak fudbalera na terenu.

Zvezdaši su maksimalno mobilisali navijače iz unutrašnjosti. Doći će čak i oni koji neće uspeti da uđu na stadion Partizana zbog nedostatka karata. Očekuje se da tokom nekoliko sati u sinhronizovanim napadima pokušaju da upadnu u krajeve, koji tradicionalno okupljaju dosta navijača Partizana.

- Nema ni govora o dogovorenim tučama. Već neko vreme Delije pokušavaju da isprave minuse iz prethodnih nekoliko meseci, a najviše ih boli poraz uoči prethodnog derbija. Tada su oni napali, ali nisu dobro prošli. Grobari će biti u problemu - kaže za Telegraf izvor jako dobro upoznat s navijačkim dešavanjima u Srbiji.

Podsetimo, prošle jeseni incidenti su izbili kod kluba "Stefan Braun". Veliki broj navijača je uhapšen, a navijači Zvezde koji su pokušali da iznenade jezgro Grobara, nezvanično, pretrpelo je "poraz " na ulici. Grobari su danima kasnije likovali, čak su i zvaničnim saopštenjem "potvrdili pobedu" nad velikim protivnicima.

Na Partizanovim navijačkim formumima, ali i u grupama na Fejsbuku, konstantno se poziva na oprez svih Partizanovaca koji planiraju da idu u Humsku u subotu.

Grobari očekuju nove napade od strane Zvezdinih navijača tokom dana derbija, pa pokušavaju maksimalno organizovanje onih koji će sutra biti u Humskoj.

Nema sumnje, policija će imati puno posla. Tako je, nažalost, bilo i prošlog novembra...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ел Кун

    17. maj 2013 | 23:12

    To su retardi,nemaju pametnija posla nego da udare Srbin na Srbina, policijo hapsi dzabalebarose!

  • Veljko

    17. maj 2013 | 22:29

    Bice gejlijama ko i u Nisu prosle godine kada su napali 10-tak Grobara u centru Nisa i njih 50-tak dobilo zesce batine... ccc nije uredu 50 na jednog! Navijaci pravi bez nozeva i bez palica!

  • 40+

    18. maj 2013 | 01:16

    Cigani svi znaju da saljete klince da kradu zastave i sve one sa severa su pokradene ili uzete 10 na 2, ulica Vojislava Ilica je l' vam poznato?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA