Pobogu, zašto su opet paljene stolice u Humskoj? (VIDEO)

"Delije" masovno prilazile i dodavale materijal na severu kako bi se vatra pojačala. Postavlja se pitanje dokle ovako...

  • 14

Jednostavno se naviknite. Ni 144. "večiti derbi" nije mogao da prođe bez paljenja stolica, ovoga puta na severnoj tribini stadiona u Humskoj.

Malo "Marakana", pa malo Humska, u stvari, svaki derbi karakteriše crni dim iza stadiona!

"Delije" besne zbog srušenog sna zvanog titula posle pet godina, bacile su se na pravljenje logorske vatre, a kao sredstva su im poslužile stolice i najloni sa zastavica koji su bili deo početne koreografije.

Po ko zna koji put šteta je načinjenja, a o uhapšenim izgrednicima ćemo neki drugi put.

Ili nećemo?

P. S. Koreografije su u izjavi Darka Grubora dva dana pre meča bile zabranjene?!

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bunar

    19. maj 2013 | 16:07

    Šta bre doklećemo ovako.Sve uhapsiti.Počeli su prolećni radovi.Na njivu bre sa njima.Velika je Srbija.Da se seljaku kopa,zaliva,prska.Pa da vidim oćeli paliti stolice.Kada ću ja bre državo moja moći dete odneti na derbi?Da mu želju ispunim.Kada?

  • Radica Rada Catalano

    19. maj 2013 | 16:56

    Dokle bre huligani da, terorisu, ruse, pale, i ugrozavaju normalne ljude. Ako nema mesta u zatvorima, ograditi Dunavske Ritove, okolo postaviti esploziv, da nemogu bezati i tamo ih oterati dok ne postanu normalni gradjani.

  • Strava_i_žasu

    19. maj 2013 | 16:32

    Gde je sada Vučić i njegova analiza situacije?! A gde je ministar MUPa?! Dok se oni igraju borbe protiv korupcije i dok vuku popularne poteze hapseći Miškovića, političke protivnike itd. mi smo svi postali taoci huligana i uličara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA