UDAR U ZVEZDI: Stojadinović i Pintu odlaze iz kluba?

Upravni odbor kluba sa ''Marakane'' formirao Sportsku komisiju u kojoj nije bilo mesta za sportskog direktora kome se na ''dušu'' stavlja ne tako sjajan prelazni rok

  • 6

Poraz u 144. ''večitom derbiju'' i još jedan gubitak titule očigledno su izazvali nove ''udare'' u Crvenoj zvezdi. Kako "Sportski žurnal" saznaje u Upravnom odboru kluba sa ''Marakane'', nema više jedinstvenog stava da je Zoran Stojadinović adekvatno rešenje za poziciju sportskog direktora i da bi vrlo brzo mogao biti smenjen sa te funkcije.

Na Odboru, koji je održan u ponedeljak veče, formirano je novo ''telo'' na ''Marakani'' - ''Komisija za sportska pitanja'' kojom će predsedavati Slaviša Kokeza. Zanimljivo, u ovoj komisiji nije bilo mesta za Stojadinovića, što je podgrejalo dodatne sumnje da je rastanak sa ''crveno-belima'' veoma blizu.

- Sportski direktor je zaseban organ, ali će komisija imati aktivnu ulogu tokom prelaznog roka - odgovorio je Kokeza za "Žurnal", i na pitanje da li će biti promena u Upravi, kratko prokomentarisao.

- Ne bih o tome...

Jedan od tri potpredsednika Zvezde, Ivica Tončev, takođe je potvrdio da je Sportska komisija po činu viša od sportskog direktora kojem se očigledno zamera loše obavljen prelazni rok i dovođenje reprezentativca Hondurasa Luisa Garida, koji je potpuno podbacio, kao i guranje u drugi plan Zvezdine ''dece''.

U slučaju da Stojadinović ode iz kluba, njegovim putem bi mogao i trener ''crveno-belih'' Rikardo Sa Pintu, koji je na insistiranje sportskog direktora i došao na ''Marakanu''.

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • COA

    21. maj 2013 | 08:41

    JUGOVIĆA za direktora. PROSINEČKOG za trenera.

  • Урош

    21. maj 2013 | 08:35

    Човке, немој правити исту грешку као и у кошаркашком клубу, не терај људе на је'н-два.. Полако, нисмо ни очекивали титулу ове године, није Стојадиновић крив што су играчи (који су дошли пре њега) лоши..

  • m

    21. maj 2013 | 09:35

    A Coki i komentari?Pa dugo nije bilo nase zenice da ukaze sta joj sve smeta.Ajde Coki javi se,pa zamalo da puknemo od Vizure za vikend a i grobari su nas posteno pocepali.Sad se napravi pametan kao sto umes!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA