NAPOKON: Kraj španske sapunice - Nejmar u Barseloni (VIDEO)

Prema navodima španskih medija Santos je već sve dogovorio sa katalonskim klubom. Promocija Brazilca očekuje se u nedelju

  • 1

Trka oko Nejmara konačno je završena! Kako navodi španska ''Marka'', posle maratonskih pregovora,  Santos i mladi igrač prihvatili su ponudu Barselone.

Pored konkurencije najjačih evropskih klubova, čelnici Barselone su dali najkonkretniju ponudu i rešili pitanje koje je zanimalo svetsku javnost.

Katalonski klub će na račun Brazilaca platiti oko 50 miliona evra, a mladi Nejmar će potpisati ugovor na pet sezona uz godišnju platu od sedam miliona evra.

Španski šampion će ovim transferom imati napadački tandem snova - najboljeg igrača sveta Mesija i brazilsku super zvezdu Nejmara.

Brazilac će prema svemu sudeći odigrati oproštajnu utakmicu u dresu Santosa u nedelju potiv Flamenga posle čega se očekuje i zvanična potvrda o prelasku mladog igrača u Barselonu.

U trci za zvezdom Santosa ozbiljan konkurent bio je i Real Madrid, ali je Nejmar,ipak, izabrao šampiona Španije.

Pogledajte neke od poteza kojima je Nejmar kupio pažnju svetske javnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA