Po Đuriću je derbi odlučio Šojić! Karadžiću pevali "Tole, lopove"! (FOTO)

Predsednik Partizana je imao mali lapsus na proslavi 25. titule organizovanoj u bašti restorana na stadionu, uz prisustvo velikog broja zvanica i kompletnog prvog tima. Prisustvovala je i nekolicina navijača, koji su predsedniku FSS Tomislavu Karadžiću uzvikivali "Tole, lopove"

  • 1

Partizan je "petardom" zatvorio još jednu šampionsku sezonu. Posle koncerta, dodele pehara, i ubedljive pobede nad Spartakom, slavlje se preselilo u prostorije stadiona u Humskoj, gde se novinarima obratio i predsednik kluba Dragan Đurić.

- Prioritet u sledećoj je uspeh na evropskoj sceni, ali moja najdraža titula tek treba da dođe. Nadam se da će to biti sledeće sezone u ovo doba - izjavio je Ðurić na proslavi titule državnog prvaka na stadionu u Humskoj.

Prvi čovek kluba istakao je da se na kraju pokazalo kako su priče o navodnoj predaji titule bile "čista glupost".

- Bili smo pod velikim pritiskom, pogotovo kada se naša prednost istopila na samo dva boda. Međutim, tada smo pokazali da smo pravi.

Kako prenosi portal "Mozzart Sport", na pitanje koji mu je gol bio najlepši u sezoni, Đurić je odgovorio:

- Pa ovaj sad u derbiju!

Voditeljka programa Biljana Obradović potom mu je šapnula da je u pitanju Miloš Jojić, da bi osokoljeni Đurić rekao:

- Da, Šojićev. Pardon, Jojićev.

Prvi čovek Partizana je na kraju dodao: Slavićemo titulu šest dana i 25 noći.

Proslava titule organizovana je u bašti restorana na Partizanovom stadionu, uz prisustvo velikog broja zvanica i kompletnog prvog tima. Nekolicina navijača je takođe prisustvovala, a iskoristili su i trenutak da predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislavu Karadžiću pevaju "Tole, lopove"!

Kapiten crno-belih Saša Ilić, kome je ovo deveta šampionska titula, smatra da su on i saigrači dokazali da su najbolji.

- Meni je svaka titula draga na svoj način, možda mi je ipak najdraža ona prva koju sam osvojio pre više od 15 godina. Ubeđen sam da ćemo se sledeće sezone u isto vreme naći na ovom istom mestu i da ćemo ponovo slaviti titulu - rekao je on.

- Hvala navijačima na podršci. Nadam se plasmanu u Ligu šampiona sledeće sezone, to možemo samo uz njihovu pomoć - naglasio je Ilić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Novica sm

    27. maj 2013 | 01:14

    Kakva slika lopovi na jednom mestu.Policijo sta radis sramota Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA