Sa Pintu precrtao Mudrinskog?

Portugalac je pre odlaska na odmor saopštio upravi da ne računa na napadača u narednoj sezoni

  • 4

Trener fudbalera Crvene zvezde Rikardo Sa Pintu odlučio je nakon poslednje ovosezonske utakmice sa Vojvodinom da ne računa u narednoj sezoni na najboljeg strelca kluba Ognjena Mudrinskog.

Portugalac je pre odlaska na odmor to saopštio upravi, pa je sada na sportskom dirketoru Zoranu Stojadinoviću da nađe klub koji bi za adekvatnu sumu kupio Mudrinskog, piše "Žurnal", što će biti podvig s obzirom da se kao letošnje pojačanje iz Jagodine nije naigrao od kad je Sa Pintu na klupi.

Abiola Dauda je prešao u prvi plan, ali se otvara pitanje da li je ovaj potez rizičan, s obzirom da je agent Nigerijca najavio tužbu i raskid ugovora ako se uskoro ne isplati određena suma garantovana ugovorom.

Mudrinski se na terenu čak nije našao ni na 144. večitom derbiju kada je Zvezda trebalo da juriša u napadu. Ne bi valjalo zaboraviti ipak da je napadač često bio mečviner, ključna figura u preokretima tokom jesenjeg dela šampionata.

(Telegraf.rs/Žurnal)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miami

    29. maj 2013 | 05:47

    Ovo nije dobro. Pored Milivojevica i Lazovica , Mudrinski je jedan od najbitnijih koji bi trebalo da ostane

  • Minotaur

    29. maj 2013 | 06:34

    Da na brzinu proverimo arhivu : 2/09/2012 - 23:28 VEĆ JE LEGENDA ZVEZDE: Mudrinski prvi het-trik debitant! Fenomenalnom partijom mladi napadač je već na prvom meču na "Marakani" pokazao kakvog je golgetera Zvezda dobila ......

  • Petre Makedonija

    29. maj 2013 | 11:30

    Izgleda da je dobro sto je formirana sportska komisija. Stojadinovicu, ako ovo uradis mozes da pakujes kofere, ionako tvoja njuska mi se ne svidja od pocetka. Po cemu je Dauda bolji od Mudrinskog? Dao je vise golova? Vise se bori? Jevtiniji je? Sta? Nista od navedenog, jos ce i da nas tuzi njegov menadjer. Ako si veliki menadjer kako se prikazujes, onda nam nadji kreatora igre, nadji nekog kao Savicevica ili Robija da hrani Mudrinskog loptama, pa da vidis da li vredi ili ne ! Sta ti mislis bre, da smo mi glupi i ne vidimo sta ti radis? Doveo si dva igraca koji apsolutno nam nisu bila potrebna, a sad da bi oni igrali treba da oteras nase igrace. Nemoj da nas potcenjujes!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA