NAJSEKSI VOZAČ NA SVETU: Sa modne piste na reli trke (FOTO) (VIDEO)

Kanađanka Marjeva Defolt, napustila uspešnu karijeru supermodela zbog ljubavi prema reli trkama* Od malena volela motore i karting, a zatim je prešla i na veće izazove i sada vozi NASKAR

  • 3

Marjeva Defolt je obična devojka, ali ono što je odvaja od njenih vršnjakinja je ljubav prema brzoj vožnji i trkama. Ova atraktivna Kanađanka bila je uspešna manekenka i model, ali je odlučila da zameni šetanje pistama  auto-moto trkama.

Marjeva  je najseksipilniji vozač NASKAR trka, a pre sadašnjeg posla bila je popularni bikini model. Međutim, ljubav prema brzini i adrenalinu odvukla od tog posla.

Marjeva je 2000. godine pobedila u takmičenju Mis Havaja za internacionalce, u konkurenciji od 35.000 devojaka. Posle čega je izjavila da se prijavila na takmičenje samo zbog glavnih nagrada među kojima su bili motor i džet ski.

Još kao dete je obožavala vožnju. Njen otac joj je dok je imala samo četiri godine pokazao  kako se vozi motor. Sa devet godina je slomila obe ruke, ali je taj incident nije obeshrabrio, pa je sa motora prešla na karting, a zatim na kola.

Povodom uspešne karijere modela u toku koje se slikala za mnoge naslovne strane svetskih časopisa je izjavila kako sve pare ulaže u automobile.

- Ja ne kupujem odeću, ja kupujem gume. Neki misle da sam luda, ali ja svim srcem želim da budem poznata po svojim učincima na stazama- izjavila je bivša manekenka.

Marjeva u svojoj biografiji ima zavidnu vozačku karijeru, a trenutno vozi u "Našionalvajd" seriji, što je po rangu druga divizija NASCAR-a.

(Telegraf.rs/as.com)

 

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA