Baloteli zaprosio devojku skupocenim dijamantskim prstenom (FOTO)

Iako su ranije nekoliko puta pričali o braku, izgleda da par ovoga puta definitivno staje na ludi kamen

  • 1

Da li je došlo vreme da se nestašni dečko fudbala konačno skrasi? Kako navode ostrvski mediji, fudbaler Milana Mario Baloteli zaprosio je svoju devojku Fani Negušu skupocenim dijamantskim prstenom vrednim 100.000 funti.

Srećni par, koji je zajedno tek šest meseci, planira da na ludi kamen stane do kraja godine. Buduća Balotelijeva izabranica nije krila oduševljenje i vrlo brzo je postavila sliku prstena na internet sa porukom ''Zvanično je''.

Iako su već nekoliko puta razgovarali o braku, izvor blizak paru je istakao da je ovo definitivno.

- Mario i Fani su i ranije pričali o braku, ali ovaj put je za stvarno. Zaprosio ju je, a ona je oduševljeno prihvatila. Za nekoliko dana odlaze na odmor gde će napraviti planove za venčanje - istakao je neimenovani izvor.

Podsetimo, par je počeo da se zabavlja u decembru prošle godine nakon što se napadač Milana razveo od majke njegovog deteta Rafaele Fiko da bi Mario kasnije za Fani rekao da bi mogao da provede čitav život sa nekim kao što je ona.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA