VUJOŠEVIĆ: Džaba vam novci, moji sinovci! (VIDEO)

- Mi smo fokusirani tokom cele sezone na loptu, a ne na svinjarije sa strane - rekao je trener Partizana po osvajanju 12. titule šampiona Srbije

  • 4

Trener Partizana Duško Vujošević i dalje vlada srpskom košarkom. On je odmah po osvajanju titule i pobede nad Crvenom zvezdom 68:52 odgovorio na pitanje šta je to što je Partizan ove godine dovelo do druge titule u sezoni.

- Mi smo fokusirani tokom cele sezone na loptu, a ne na svinjarije sa strane - kratko je rekao Vujošević pred kamerama RTS-a.

Da li je Partizan u četvrtoj utakmici odigrao mnogo dobro, ili je Zvezda bila mnogo loša?

- Zvezda je tokom prošle utakmice bila rasterećena i kao takva je pogađala šuteve. Sada se situacija promenila.

Vujošević je u kamere rekao stih iz poznate pesme Đorđa Balaševića.

- Ponosan sam na ovu titulu. Uspeli smo da je osvojimo uz vrlo malu pomoć malog broja ljudi. Džaba vam novci, moji sinovci!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rex

    13. jun 2013 | 00:24

    Najvise sam se obradovao ovoj tituli Partizana, vise nego za svih 11 prethodnih, zato sto je osvojena posle toliko pritisaka od strane Covica i njegovog kluba, naklonosti vecine medija i podrske vlasti. Dule je objasnio zasto je Partizan opet prvi, oni su se bavili loptom i vredno trenirali, za razliku od protivnika ciji se predsednik bavio raznim svinjarijama. Na kraju, ni pare nisu pomogle, sto rece Djole, dzaba vam novci moji sinovci !

  • Co_Mica

    13. jun 2013 | 00:12

    Vujošević dr Dule objasnio!

  • Ludilo

    13. jun 2013 | 01:02

    Je.... ne vadi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA