Italijanski fudbaleri uživaju u Riju! (FOTO)

U očekivanju nastavka takmičenja na Kupu konfederacija, "azuri" se relaksirali na čuvenoj Kopakabani

  • 0

Reprezentacija Italije uspešno je startovala na Kupu Konfederacija pobedom nad Meksikom sa 2:1. Posle pobede, vreme je za odmor.

Dok očekuju predstojeći duel sa Japanom, "azuri" se lepo provode na čuvenoj plaži Kopakabana u Riju de Žaneiru. Plaža je, između ostalog, poznata po sportskim aktivnostima na pesku, Italijani su ovog puta preferirali odbojku.

Naravno, nije moglo da prođe bez kupanja, visoki talasi pružili su sjajan ugođaj. Trenutno izgleda i nije velika vrućina, plaža nije baš puna, ali fudbaleri su se lepo zabavili. Na južnoj hemisferi dolazi zima, što u tropskom Riju nema značenje ni izbliza kao kod nas.

Tu su bile i lepše polovine, bar nekim igračima, ali dominiralo je muško druženje i jačanje kolektivnog duha pred nove izazove. Japan baš i nije jak rival, međutim posle sledi utakmica sa domaćinom Brazilom, prava prilika da se vidi gde su evropski vicešampioni godinu dana posle pomalo neočekivanog uspeha na EP.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA