ZVEZDINE MUKE: Potraga za štoperima još traje (VIDEO)

Veliki ispit nalazi se pred čelnicima ''crveno-belih'' u nameri da oforme kvalitetnu defanzivnu liniju za narednu sezonu

  • 0

Fudbaleri Crvene zvezde su posle kraćeg odmora započeli pripreme za narednu sezonu, ali u dosta okrnjenom sastavu. Slika koja ''bode oči'' svakako je nedostatak kompletne odbrane, koja i nije bila na nivou prethodne sezone, a pogotovu štopera.

Kao jedno od pojačanja koje figurira za zadnju liniju ''crveno-belih'' jeste Portugalac sa kiparskim pasošem Dosa Žunior, koji je trenutno član AEL-a. Sportski direktor Zvezde Zoran Stojadinović, prema navodima "Žurnala", uveliko radi na dovođenju ovog defanzivca, međutim, glavni problem svakako je suma od 700.000 evra koje Zvezda mora da plati Kipranima, kao i činjenica da je za Žuniora zainteresovana poljska Legija.

Pored Žuniora, ''crveno-belima'' je potrebno još nekoliko pojačanja u zadnjoj liniji, a moguće je da do polaska na pripreme u Sloveniju na probu dođe nekadašnji fudbaler Železnika i Rada Stevan Bates, koji je prethodnu sezonu proveo u Iranu.

Posle informacija da je Zvezda započela i pregovore oko dovođenja Uroša Vitasa iz Rada, finansijer ''građevinara'' Ranko Stojić je u izjavi za "Sportski žurnal" demantovao ovu vest.

- Postoji ozbiljno interesovanje nekoliko klubova za našeg defanzivca, ali ponudu iz Zvezde nismo dobili - rekao je Stojić za fudbalera koji se pominjao i kao moguće pojačanje Partizana.

U igri je, takođe, i štoper Jedinstvo puteva 21-godišnji Bogdan Planić, a rukovodstvo kluba sa ''Marakane'' već je kontaktiralo s defanzivcem Užičana koji se nalazi i na meti Jagodine.

(Telegraf.rs/ Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA