ĐOKOVIĆ: Ne pravim se da sam neko drugi

Ceo život pokušavam da budem ono što jesam. To je moj glavni moto - da se ne pravim da sam neko drugi. Mislim da su me moj karakter i jaka ličnost doveli ovde gde sam - rekao je prvi teniser sveta

  • 1

Prvi reket sveta Srbin Novak Ðoković poručio je iz Londona da je ključ njegovog uspeha u nastojanju da bude ono što jeste i da nikada ne pokušava da kopira tuđi život.

- Ceo život pokušavam da budem ono što jesam. To je moj glavni moto - da se ne pravim da sam neko drugi. Mislim da su me moj karakter i jaka ličnost doveli dovde - rekao je Ðoković koji inače, u svetu tenisa važi za najvećeg zabavljača i imitatora.

Prvi reket Srbije koji je egzibicionim mečom sa Bugarinom Grigorom Dimitrovim u Londonu zabavljao publiku i zagrevao se za Vimbldon, napomenuo je da će pokušati još jednom da osvoji taj turnir.

- Tri puta sam u karijeri igrao u polufinalu Vimbldona, a jednom sam ga osvojio - 2011. Nadam se reprizi te godine - dodao je Ðoković.

Prvi reket sveta na startu Vimbldona igra protiv Nemca Florijana Majera.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neko

    23. jun 2013 | 10:35

    Pored sto je najbolji sportista sveta to mu je najveca vrlina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA