MILIČIĆ: Zvezda je možda i opcija

Meni je od malih nogu želja da zaigram za Zvezdu i to nije tajna. Loša iskustva su na meni ostavila traga i postoje sitnice koje u ovom trenutku psihički ne bih mogao da izdržim

  • 1

Iz "ilegale" izašao je i Darko Miličić, nekadašnji košarkaški reprezentativac naše zemlje i do decembra prošle godine član Bostona. Centar i nekada drugi pik sa NBA drafta već neko vreme se povezuje sa prelaskom u Crvenu zvezdu, a za portal MVP Darko je izjavio da je potpis za "crveno-bele" izmišljotina i dezinformacija.

- Ne mogu da verujem šta oni pišu. Kao da potpisujem u Bangladešu, a ne u Beogradu pa da se puštaju takve dezinformacije - kaže Darko i nastavlja:

- Meni je od malih nogu želja da zaigram za Zvezdu i to nije tajna. U ovom stadijumu karijere je malo drugačije. Ljudi mi non-stop dolaze i pitaju da li ću da potpišem. To je najlakše uraditi, ali postoji mnogo stvari koje prate čitavu priču. Oni to ne razumeju. Loša iskustva su na meni ostavila traga i postoje sitnice koje u ovom trenutku psihički ne bih mogao da izdržim.

Iskren kao i uvek Miličić je još jednom potvrdio da neće potpisivati ni za jedan tim tek da bi igrao.

- Ja sam u nečemu ili 300 odsto ili nisam uopšte. Ako budem mislio da stvarno želim i da ću biti maksimalno skoncentrisan - možda je i Zvezda opcija. Da potpišem pošto-poto, samo da bih igrao negde, ne pada mi na pamet.

Prvi Srbin sa NBA peharom je izjavio da je sa tom ligom priča završena, baš kao i reprezentativna.

- To je završena priča. Bilo i prošlo. Odatle nosim mnogo loših iskustava. Krivica je obostrana, bilo je loših poteza i sa njihove i sa moje strane. Ali, ne vredi više pričati o tome.

- On (selektor Dušan Ivković prim. aut) je malo stariji čovek pa ga neke stvari malo više pogađaju. Ja nisam shvatio tragično čitavu tu priču, ali on izgleda jeste. Možda bih igrao, ali kontakt ne postoji. Ne znam kako u Savezu gledaju na mene. Ja gledam reprzentaciju preko leta. Nema više kontinuiteta. Danas nas ima, sutra nas nema.

Osvedočeni humanitarac Miličić je sa još nekolicinom sportista još jednom učestvovao u akciji za pomoć deci oboleloj od Batenove bolesti...

- Kada vidim neku tužnu priču pokušam da pomognem koliko mogu. Nažalost, ne mogu sve sam. Mnogo je takve dece. Bilo bi super da nas je više. Bilo bi lakše. Teško je osloniti se na jednog čoveka, ali nikada i nikome neću okrenuti leđa. Pomoći ću koliko mogu - rekao je za MVP Darko Miličić.

(Telegraf/mvp.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA