PEH ZA ITALIJU: Baloteli se zbog povrede vraća kući iz Brazila (VIDEO)

Udarac koji je primio od Dantea tokom meča ''azura'' sa Brazilom po svemu sudeći kupio je kartu ''Super Mariju'' za povratak u domovinu

  • 0

Avantura Marija Balotelija na Kupu konfederacija po svemu sudeći je završena. Napadač reprezentacije Italije i Milana se, zbog povrede zadobijene u meču protiv Brazila, najverovatnije vraća u domovinu.

Naime, Baloteli se povredio posle jednog duela sa Danteom kada je na maestralan način asistirao Đakerinuju kod gola, ali je ostao da leži na terenu.

Iako su se brazilski komentatori u prvi mah smejali ovoj povredi ''Super Marija'' doktor italijanske reprezentacije je istakao da je turnir za Balotelija završen.

- Posetio sam ga u ponedeljak ujutru kada smo shvatili da nema šanse da se oporavi do nedelje i eventualnog finalnog meča. Za polufinale je svakako izgubljen. U dogovoru sa selektorom i doktorima Milana došli smo do zaključka da je najbolje da se vrati u Italiju - istakao je glavni doktor italijanske reprezentacije Enriko Kastelaci.

Podsetimo, Italijani će kao drugoplasirani iz grupe A igrati u polufinalu Kupa konfederacija protiv selekcije Španije. Biće ovo repriza finalnog meča EP 2012. godine, kada su Španci ubedljivo slavili sa 4:0 i odbranili evropsku krunu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA