TEŽAK UDARAC: Račun KK Partizan ponovo blokiran!

Povodom teške finansijske situacije i ponovne blokade računa, presednik kluba Predrag Danilović obratiće se javnosti u sredu na konferenciji za medije

  • 18

Taman kada se učinilo da se nazire svetlo na kraju tunela, košarkaše Partizana ponovo je pogodila velika nevolja s obzirom na to da je račun kluba opet blokiran.

Umesto da se nastavi slavlje povodom osvajanja titule kao i lagana priprema za narednu sezonu, ''crno-beli'' će ponovo morati u borbu sa velikim finansijskim problemima.

Uprava i administracija KK Partizan predano radi na pronalaženju rešenja za deblokadu računa i dogovor o reprogramiranju duga prema Poreskoj upravi kako bi u normalnim uslovima mogli da nastave da funkcionišu.

Apel za pomoć i podršku već je upućen navijačima koji su i sami pozvali sve kojima su ''crno-beli'' u srcu da pomognu koliko mogu. Povodom aktuelne situacije u kojoj se košarkaški klub iz Humske nalazi predsednik KK Partizan Predrag Danilović će se obratiti javnosti u sredu  na konferenciji za medije.

(Telegraf.rs / KK Partizan)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stojke Delija

    25. jun 2013 | 21:22

    Katanac!!!

  • blok45

    25. jun 2013 | 22:01

    Jedino tako czfmpbgddiva telekom moze do titule

  • Cristo

    25. jun 2013 | 21:45

    Nije mi bas najjasnije kako je klub dosao u ovakvu situaciju.Izgleda da neki ljudi unutar kluba ubiraju sav profit za sebe a onda kukaju kako je klub u skripcu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA