Slaviša Stojanović stigao na pripreme Zvezde (FOTO)

Novi trener ''crveno-belih'', kao što je i najavljeno, stigao u trening kamp, gde su ga dočekali članovi stručnog štaba

  • 3

Kao što je i najavljeno novi trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović stigao je u Sloveniju na pripreme kluba gde je i zvanično preuzeo kormilo ''crveno-belih''.

Stojanović, koji je fudbalsko ime izgradio vodeći Domžale, dočekao je stručni štab, koji je fudbalere odveo na pripreme.

- Blago sam uzbuđen. Svestan sam veličine kluba u koji sam došao i izazova kojeg sam se prihvatio. Crvena zvezda je veliki tim i jedva čekam da krenem sa radom. Očekuje nas sve zajedno upoznavanje, prilagođavanje jednih na druge i veliki posao - rekao je Stojanović.

Već po dolasku u Sloveniju, Stojanović je imao kraću priliku da se upozna sa mogućnostima fudbalera koji su trenirali pod budnim okom trenerske trojke − Živković, Momčilović i Profa Radanović.

- Imam nekoliko snimaka mečeva i od prošle godine, ali tim se koliko sam mogao da primetim od tada promenio. Zbog toga ću utisak o ekipi sticati kroz rad i videti koliki kapacitet i potencijal poseduje svako od igrača - istakao je novi strateg Zvezde i dodao:

- Činjenica je da kasnimo i da nemamo puno vremena. Predstoji nam veoma naporan period u kome moramo dobro da se pripremimo i spremni dočekamo početak kvalifikacija.

- Naravno da sam ispratio žreb i oba potencijalna rivala su u prednosti u odnosu na nas jer su im nacionalni šampionati u toku. I pored toga, nadam se da ćemo uspeti sve da nadoknadimo i spremni uđemo u dvomeč protiv pobednika duela Toršavna i IBV.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    25. jun 2013 | 23:38

    Tocak srece se okrece,zalosno je to sto vam se desava,ali unistavajuci nas dosli ste do titula i u kosarci i u fudbalu a niste bili svesni da sve ovo moze i vama da se desi a doci ce delo na videlo i u fudbalu. Gradili ste svoje uspehe unistavajuci Zvezdu sada kada se sve okrece sada kukate. Prosite sada malo i vi da vidite kako je nama bilo...Zelim vam da se sto pre izvucete iz agonije jer bez Jakog Partizana nece biti ni jake Zvezde...

  • NikolaS

    26. jun 2013 | 10:07

    Ovaj trener je mutniji od dunava..mafijaaa bre

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA