JOŠ JEDNA SENZACIJA: Šarapova završila učešće na Vimbldonu!

Mišel Laršer de Brito, koja je kroz kvalifikacije obezbedila učešće u glavnom žrebu, napravila prvorazrednu senzaciju time što je pobedila Ruskinju rezultatom 2:0

  • 2

Još jedan neočekivan rezultat na Vimbldonu i još jedna prvorazredna senzacija! Posle neočekivanog poraza Rafaela Nadala u prvom kolu, učešće je iznenada završila i Marija Šarapova.

Ruskinja koja je treća teniserka sveta izgubila je sa 2:0 u setovima od kvalifikantkinje Mišel Laršer de Brito, inače 131. teniserke na VTA listi.

- Bila sam vrlo srećna kada sam prošla kvalifikacije. Plasman u treće kolo mi izgleda prosto neverovatno - istakla je Laršer de Brito.

Portugalka je tokom čitavog meča igrala kao da je ona apsolutni favorit i prvi set je dobila sa 6:3. I u nastavku je Laršer de Brito bila bolji rival. Uspela je Šarapova da spase nekoliko vezanih meč-lopti, ali je na kraju ipak poklekla i učešće završila tek u drugom kolu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vaki

    26. jun 2013 | 19:02

    Nadal,ivanoviceva,sarapova,conga...???? Sta se ovo zbiva?

  • Duda

    26. jun 2013 | 19:04

    Serena je provocirala svojim komentarima i dobro je izbacila iz ravnoteže.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA