ĆIRO BLAŽEVIĆ: Želim na klupu Republike Srpske!

Iskusni stručnjak, koji je tokom karijere vodio reprezentacije Hrvatske i BIH, ne bi imao ništa protiv da postane selektor Republike Srpske

  • 5

Odluka Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine da dozvoli odigravanje prijateljskog meča između fudbalera Srbije i Republike Srpske izazvala je euforiju s obe strane Drine. Prvi korak je učinjen, ostalo je samo da FIFA ''aminuje'' ovu ideju i spektakl može da počne.

Medijske spekulacije o tome ko bi mogao da sedne na klupu Srpske kao i da obuče dres uveliko kruže po čaršiji. Jedan od trenera koji se javno ponudio jeste i nekadašnji selektor Hrvatske i Bosne i Hercegovine Miroslav Ćiro Blažević.

- To bi bilo veliko priznanje za mene. Nikada ne bih odbio takav poziv, uostalom zašto? Ovo podneblje je oduvek bilo puno talenata i sigurno bi vrlo brzo imali ekipu za respekt. U Banjaluci imam veliki broj prijatelja. Mislim da bi mi to bio najveći izazov karijere - rekao je Ćiro, i dodao:

- Svašta sam prošao u karijeri, ali krenuti od nule bio bi dodatni motiv da sebi podarim još koju godinu u onome što najviše volim, a to je fudbal - poručio je iz Zagreba Ćiro Blažević.

Ukoliko FIFA odobri ovu ideju, duel između Srbije i Republike Srpske trebalo bi da bude odigran polovinom avgusta u Banjaluci.

(Telegraf.rs / Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    27. jun 2013 | 10:22

    Lepa je ovo parabola...drzish sliku kriminalca I ratnog zlocinca koji je pobio predke onih koje ces sutra da vodis u sportske pobede..hmmm...Ciro ko ciro..

  • srbin

    27. jun 2013 | 11:45

    Odjebi....

  • PashaIV

    27. jun 2013 | 15:23

    Ćiro Izdajico jedna! Al džabe,neće biti te utakmice između genoc.tvor. I Srbije;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA