Đani Čurčić ima rešenje za Partizan: Kupiću i fudbalski i košarkaški klub!

Jedan od najneverovatnijih fudbalera koji su ikada nosili Partizanov dres, Đani Čurčić, najavio je da će kupiti dve sekcije kluba iz Humske

  • 7

Bivši fudbaler Partizana Saša Ćurčić oglasio se povodom teške finansijske situacije u kojoj su se našli "crno-beli", pre svega košarkaška, ali i fudbalska sekcija sportskog društva iz Humske.

Ćurčić, koji je po dolasku iz OFK Beograda za Partizan igrao od 1993. do 1995. godine, karijeru je potom proveo uglavnom u inostranstvu, nastupajući za tri englska kluba, Bolton, Aston Vilu i Kristal Palas.

U to vreme se prilično obogatio, ali i prilično trošio novac, pa su tako u senci opuštenog života ostale njegove poslednje igračke sezone, provedene u Njujork Metrostarsima, Madervelu i Obiliću. Ipak, svoju najveću ljubav nikada nije zaboravio.

Đani Đurčić je, ne tako davno, počeo da koristi Tviter, i to na neuobičajeni način. Ne "prati" ama baš nikoga, već samo sa svojih, za sada, 188 pratilaca deli mišljenja i fotografije.

Nedugo nakon što je napisao da će "opet napraviti milione", svima kojima su "crno-beli" u srcu poručio je da će, ako se stvari ovako nastave, on morati da kupi Partizan.

 

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA