NAĐ: Onakvom igrom ne pobeđuješ ni ekipu ispred zgrade!

Sportski direktor Partizana veruje da bi igrače zabolelo šta se pisalo posle remija sa Širakom u prvom meču kvalifikacija za LŠ, ako imaju ponosa

  • 0

Sportsk direktor Partizana Albert Nađ nije pokušavao da koristi blage reči u komentaru prve utakmice crno-belih u novoj sezoni, koji su u poslednjim momentima protiv Širaka uspeli da izdejstvuju nerešen rezultat u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

- Katastrofa! Kompletna ekipa, izuzev Lukača, nije bila na nivou. Ninković bi trebalo da se zapita zašto nije bio onakav kakav se očekuje, Ilić zašto kao kapiten nije podigao ekipu, Marković zašto nije uklizao 15 puta kao u večitom derbiju. Čak ni rezerve nisu donele nešto novo. Šćepović je pokušavao, ali ni to nije bilo dovoljno.

Nađ je uveren da je Partizan neozbiljno shvatio protivnika.

- Potcenili su protivnika! Kad je tako, ne možeš da dobiješ ni ekipu ispred zgrade. Održali smo sastanak po povratku, zatvorili tu ružnu stranu. Ako igrači imaju ponosa, verujem da ih je zabolelo sve što se pisalo. Samo bi trebalo da znaju da niko od novinara nije napisao neistinu. Pogledao nas je onaj odozgo. Lukaču su svi igrači po završetku utakmice pohitali u zagrljaj, svesni da ih je spasao  rekao je Nađ.

(Telegraf.rs/Žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA