Di Kanio zabranio u Sanderlendu mobilni, kafu, majonez...

Stroga pravila italijanskog trenera na početku nove sezone. Pročitajte...

  • 0

Do sada neviđena pravila Paolo Di Kanio je propisao fudbalerima Sanderlenda uoči nove sezone Premijer lige, koja je počela uzbudljivom utakmicom u Liverpulu.

Kako stvari stoje, igračima Sanderlenda potpuno će biti zabranjen nezdrav život, jutarnja kafa je maksimum koji su mogli da izvuku od italijanskog trenera.

- Zamislite da vam je navika da pričate telefonom dok ste na masaži, čak i minut pre treninga. To sam mogao da prihvatim tokom prvih 25 dana, zato što mi je prioritet bio rad na terenu. Ali, sada sam rekao da kad neko uđe u svlačionicu sa mobilnim telefonom, čak i da mu je u torbi, baciću ga u Severno more. Mobilni telefoni su zabranjeni - rekao je Di Kanio,

- To nije sve. Moraćemo da imamo predavanja o tome zašto ne smeju svaki dan da jedu majonez i kečap i da piju Koka Kolu. Čak je i kafa problem. Možete da je popijete kada ustanete, ali ne sat vremena pre treninga ili utakmice - rekao je Paolo Di Kanio, koji je tokom karijere kao trener predvodio Svindon i Sanderlend.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA