Nula u Nišu, Partizan loš! (VIDEO) (FOTO)

Bez golova je bilo na ispunjenom Čairu, a Vladimir Stojković je bio junak meča posle odbrane u finišu meča

  • 15

Partizan posle mnogo vremena je igrao u Nišu pod refektorima, ali se nije dobro proveo. Radnički i Partizan su podelili bodove pred više od 10 hiljada navijača - 0:0!

Crno - beli su posle dva kola na četiri boda, koliko i Nišlije.

Može se reći da su crno - beli odlično prošli, jer je Vladimir Stojković spasio čist gol deset minuta pre kraja meča!

Krenimo redom...

Partizan nikako da dođe do igre, tako je bilo i u Nišu, gde ponovo izmešana postava Vuka Rašovića nije uspela da se izbori za bodove na prvom gostovanju sezone.

Posle mučnih 4:3 protiv Novog Pazara - nula u Nišu.

Ponovo je srednji red Partizana bio očajan i tu bi trebalo tražiti razloge neubedljive zavrnice crno - belih. Za razliku od nekih prtethodnih mečeva, odbrana je bila bolji deo crno - belih, predvođena povratnikom na gol Vladimirom Stojkovićem.

Odlazeći čuvar mreže šampiona, ponovo je uskočio kao prva opcija kod trenera crno - belih i sigurno će biti prvi čuvar mreže do povratka povređenog Milana Lukača.

Crno - beli su imali jednu krštenu šansu i to sredinom drugog dela, kada je Ninković pomalo sebično šansu sa nekoliko metara od gola Radničkog sačuvao za sebe i ije je iskoristio. Pokušaji Fofane i Ilića pred sam kraj bili su plod slučajnih odbitaka lopte.

Nišlije su odigrale muški, često na granici dozvoljenog, sa nekoliko opasnih udaraca po Stojkovića.

Pogotovo mislimo na već spomenuti svemirski volej Milenkovića, kojem je Stojković na nerealan način odbranio desetak minuta pre kraja. Zbog toga je stekao status junaka meča gde je atmosfera bila za desetku.

Partizan u lošoj formi dočekuje najpre Tun u četvrtak, a onda i kragujevački Radnički u narednu nedelju.

Meč je ima neslavnu uvertiru, jer je ekipa Radničkog odlučila da se sa pet minuta zakašnjenja pojavi na terenu i tako simbolično izrazi protest protiv FSS i Tomislava Karadžića, baš kao i fudbaleri Crvene zvezde, odnosno Jagodine. Sa druge strane, fudbaleri crno - belih su vreme ubijali zagrevajući se u hodniku stadiona Čair.

RADNIČKI NIŠ: Kesić, Pavlović, Pauljević, Živković, Petrović, Ćilum, Kolarević, P. Jovanović, Ljubinković (76. Milenković), Stojanović (89. Bulatović), A. Jovanović (Pejčić 90+2).

PARTIZAN: Stojković, Aksentijević, Volkov, Obradović, Stanković, Đemba Đemba, Ilić, Luka (67. Grbič), Ninković (77. Jojić), Kojić (33. Mitrović), Fofana.

Pročitajte više o ostalim mečevima drugog kola Super lige ovde.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nislija

    17. avgust 2013 | 19:46

    Idu po ulicu njih 100 sa 50 policajca deru se goli tetovirani a pola njih nezna sastav kluba. Ako je ovo navijanje onda se ljubav prema fudbalu polako gasi

  • firma

    17. avgust 2013 | 19:16

    Gde ce grobari o mi bez toleta su nula i to velika

  • ДАШОНИ

    17. avgust 2013 | 20:26

    ЗГАЗИТЕ ГРОБАРЕ

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA