Protesti na pet mečeva! Evropska Voša ponovo nerešeno!

Posle apela Crvene zvezde da fudbaleri srpskih klubova ubuduće iz protesta zbog kriminala u domaćoj ligi ne izlaze u zakazano vreme na svoje utakmice već pet minuta kasnije, odazvao se veći deo timova

  • 2

Na apel Crvene zvezde da svi srpski klubovi koji su nezadovaljni stanjem u domaćem fudbalu počnu svoje mečeve sa zakašnjenjem od pet minuta kao znak protesta protiv predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića, odazvali su se timovi na čak pet utakmica.

Fudbaleri Vojvodine nisu na zakazano vreme ušli na stadion Obilića, gde ih je dočekao novi prvoligaš Voždovac s obzirom da njihov stadion još uvek nije dobio upotrebnu dozvolu. Zbog kašnjenja od pet minuta, kapiten Vojvodine Vranješ dobio je žuti karton.

Utakmica OFK Beograda i Spartaka je takođe kasnila, i to devet minuta! Žutim kartonima opomenuti su kapiten "romantičara" Marko Petković i Spartakov Vladimir Torbica.

Kasnili su i mečevi Novog Pazara i Rada, ali i inicijatora protesta Zvezde i Jagodine. Takođe ni fudbaleri Radničkog nisu izašli na zakazano vreme protiv Partizana.

Na vreme su počeli jedino Donji Srem - Javor i Radnički 1923 - Napredak.

REZULTATI 2. KOLA

Subota:

Crvena zvezda - Jagodina 2:1

Spartak Subotica - OFK Beograd 1:0

Radnički 1923 - Napredak 2:1

Novi Pazar - Rad 1:0

Voždovac - Vojvodina 1:1

Donji Srem - Javor 1:1

Radnički Niš - Partizan 0:0

Nedelja:

Čukarički - Sloboda 17.30

Tabela: Javor 4, Radnički Niš 4, Partizan 4, Spartak 4, Napredak Kruševac 3, Crvena zvezda 3, Radnički 1923 3, Čukarički 3 (-1), Novi Pazar 3, OFK Beograd 3, Vojvodina 2, Donji Srem 2, Sloboda Užice 1 (-1),  Voždovac 1, Jagodina 0.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA