Direktor Vojvodine podneo ostavku!

Nepuna tri meseca po preuzimanju dužnosti Saša Drakulić sporazumno raskinuo ugovor sa Novosađanima

  • 0

FK Vojvodina ostala je bez sportskog direktora, nepuna tri meseca po preuzimanju dužnosti Saša Drakulić podneo je ostavku.

Posle remija sa moldavskim Šerifom, 1:1 u Ligi Evrope, on je čelnicima kluba najavio svoju ostavku, navedeno je na klupskom sajtu. U petak je Drakulić obavio razgovor sa predsednikom kluba Balšom Butorovićem na kojem je i dogovoren sporazumni raskid ugovora.

- FK Vojvodina koristi priliku da se Saši Drakuliću zahvali na dosadašnjoj saradnji. Kao mlad sportski funkcioner u ovoj sezoni je učestvovao u pet evropskih pobeda i dva remija našeg kluba. Želimo mu uspeh u daljoj karijeri. U narednih nekoliko dana predsednik Butorović će obaviti razgovore sa članovima Upravnog odbora, a sve oko mogućeg angažovanja novog sportskog direktora - objavio je novosadski klub.

Drakulić je promovisan početkom juna i to mu je bila prva funkcija po završetku igračke karijere u kojoj je kratko nosio dres Crvene zvezde i Vojvodine, uz nastupe za još desetak klubova.

(Telegraf.rs / Izvor: fkvojvodina.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA