TARIBO VEST: Niko kao Grobari! Oni su me stvarno poštovali!

Nekadašnji defanzivac Partizana čak deset godina posle nije zaboravio navijače ''crno - belih'' koji supo njemu najbolji na svetu

  • 1

U  momentima kada fudbaleri Partizana proslavljaju mali jubilej, odnosno deset godina od prvog ulaska u Ligu šampiona, jedan od najznačajnijih igrača u tadašnjoj ''crno - beloj'' mašineriji Taribo Vest otvorio je dušu i istakao da mu je period proveden u Beogradu i te kako prirastao srcu.

Iskusni Nigerijac, za kojeg su čak kružile priče da je slagao godine i da je mnogo stariji, bio je glavni dirigent Partizanove odbrane koja je uspela da odoli u Njukaslu i posle na penale prođe u grupnu fazu.

- Srpska liga nije baš super liga, ali sam ja voleo navijače, a i žene. Emocija koju iskazuju navijači Partizana je veća nego bilo kog kluba za koji sam igrao. Navijači su me stvarno poštovali tamo. Nigde me nisu tretirali tako kao u Partizanu. Bio sam idol - rekao je za poljske medije Vest koji se osvrnuo i na izjave Žarka Zečevića vezane za njegove godine.

- Neću da komentarišem. Ja tačno znam koliko sam imao godima i da li sam bio mlad ili star. Neki ljudi su samo ljubomorni.

Vreme provedeno u Interu ostaće mu u nalepšem sećanju, a sam Vest se prisetio jedne anegdote vezane za Ronalda s kojim je jedno vreme bio i cimer u sobi.

- Strašan momak! Jednom prilikom tokom nekog evropskog meča delili smo sobu. Ne znam šta je jeo pre spavanja, ali je imao strasnu dijareju. Toliko je smrdelo da nisam mogao da spavam. Ma, u hodniku je smrdelo - kroz osmeh je prokomentarisao nekadašnji defanzivac Partizana.

(Telegraf.rs/ na: temat)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA