Dok Delije i Grobari zvižde svojim kapitenima, vođa Mančester sitija dobio pesmu! (VIDEO)

Vinsen Kompani je toliko zadužio navijače "građana" da ovakav video uopšte ne bi trebalo da iznenađuje. Šta na ovo da kažu Stojković, Šćepović ili Milijaš?

  • 5

Mnogo je zadužio navijače Mančester sitija Vinsen Kompani. Toliko, da će ubuduće stadionima širom Engleske i Evrope, gde god igra vicešampion Engleske, odjekivati pesma posvećena kapitenu "građana".

Video ludila koje je zahvatilo navijače manjeg mančesterskog kluba zbog igara i odanosti njihovog kapitena, nastao prilikom gostovanja u Kardifu prošlog vikenda, oduševiće svakog pravog navijača.

Reči su sledeće:

"Ovo je za tebe Vinsen Kompani, Siti te voli više nego što misliš"

Podsećamo, nedavno su navijači Sitijevog gradskog rivala Junajteda zapevali prvu pesmu u čast novog trenera "đavola" Dejvida Mojesa.

Zanimljivo je da je u poslednje tri nedelje na mečevima Partizana i Zvezde potpuno drugačiji slučaj. Vladimiru Stojkoviću i Marku Šćepoviću upućeni su zvižduci kada su preuzimali kapitensku traku na mečevima "crno-belih", dok je Nenad Milijaš čak doživeo da ga navijači teraju sa terena posle promašenog penala na meču sa Černomorecom.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sirom Zatvorenih Ociju

    28. avgust 2013 | 16:13

    Ajde ne palamudite bez veze...kad doticni fudbaleri budu zasluzili,skandirace im se...osobe koje pljuju po sebi ili igraju kao drvo,mogu samo da ocekuju zvizduke...

  • Sky

    28. avgust 2013 | 22:07

    Ali to je Kompani, nije Scepovic ili Milijas..Trci, gine na terenu i ostalo..To je razlika

  • Django

    28. avgust 2013 | 18:17

    Gde smo mi a gde oni.Vidi ovoh riba kako navijaju, ludnica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA