REBRAČA: Zbog otkaza igrača ne gledam više reprezentaciju!

Proslavljeni srpski košarkaški reprezentativac razočaran je što pojedini košarkaši ne žele da nose nacionalni dres i zbog toga vrlo malo prati dešavanja u našem najtrofejnijem sportu

  • 8

Proslavljeni srpski košarkaš Željko Rebrača ne prati više domaću košarku i nacionalni tim Srbije jer je razočaran zbog otkaza i odnosa pojedinih reprezentativaca prema državnom timu, prenosi "Blic". On je i ranije kritikovao mlade igrače da ne znaju dovoljno šta znači kult reprezentacije.

On je, ipak, istakao da veruje da će tim Srbije na EP u Sloveniji ostavriti dobar rezultat.

- Ja sam zbog otkaza naših igrača reprezentaciji i svega što se dešavalo prestao da pratim sve što ima veze sa našom košarkom, jer neću da se nerviram - kaže Rebrača za "Blic".

- Ipak, verujem u ovaj tim i selektora Ivkovića, znam da će izvući maksimum iz ekipe. Svaki učinak na Evrobasketu u Sloveniji koji bi se okarakterisao kao uspeh, mnogo bi značio za našu košarku - rekao je Rebrača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bunt!

    30. avgust 2013 | 09:51

    A sta po tebi treba da radi bivsi,uspesni sportista? Sedi kod kuce i krcka svoju ustedjevinu? Lupetas

  • mare

    30. avgust 2013 | 09:32

    Ne mlati debeli

  • Celone

    30. avgust 2013 | 12:42

    Koliko ljudi pise ovde komentar samo da bi napisao, ako si pratio kosarku znao bi da Rebraca nije propustio ni jedno takmicenje, sve sto je propustio to je zbog povrede a ne zato sto nije zeleo da igra... Strasno koliko hejtera...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA