MURINJO: Dokle više da igram sa desetoricom?! (VIDEO)

Menadžer Čelsija smatra da je bolji tim izgubio meč Superkupa Evrope, navodeći da je previše puta morao u važnim mečevima da se snalazi sa igračem manje na terenu

  • 5

Posle spektakularnog meča Superkupa Evrope, u kom je Bajern slavio nad Čelsijem posle penal serije, menadžer londonskog kluba Žoze Murinjo bio je nezadovoljan jer smatra da je bolji tim izgubio, a posebno je bio razočaran što meč završio sa desetoricom na terenu.

- Jako sam razočaran. Po mom mišljenju izgubio je bolji tim. To se ponekad događa u fudbalu i zbog toga je prihvatljivo - rekao je Murinjo i prokomentarisao iskljušenja Ramiresa u 85. minutu utakmice.

- Da, bio mu je to drugi žuti karton, ali se to onako ne radi. Pravila su pravila, ali postoji i jedno važno pravilo koje je stvar zdravog razuma, a to je fudbalska strast. Ako volite fudbal, nećete pokazati crveni karton u onakvoj situaciji. Ipak, ne pamtim bolji Superkup od ovog, osim kada se igrao na dve utakmice - rekao je Murinjo.

Potom se Portugalac osvrnuo na tradiciju "igrač manje",

- Imam fantastično iskustvo igranja sa desetoricom na mečevima u organizaciji UEFA. Stvarno izvrsno iskustvo. Mogao sam i da reagujem. Mogao sam da pripremim svoje igrače da, čak i kada ih je desetorica, kada su veoma, veoma umorni, mogu da se takmiče i dođu u priliku da postignu gol. Na kraju meča, kada su svi bili apsolutno iscrpljeni, dali su apsolutno sve od sebe. Mislim da je moje iskustvo igranja sa igračem manje doprinelo tome.

- Igrao sam dva ili tri puta sa desetoricom protiv Barselone. Odem u Inter, igram u polufinalu Lige šampiona, a ono sat vremena moram protiv Barselone da igram sa desetoricom. Odem u Real Madrid, igram polufinale Lige šampiona sa desetoricom. Sada dođem u Čelsi i igram Superkup Evrope sa desetoricom. Sami izvucite zaključak. Što se mene tiče, nemam sreće. Samo to - rekao je za kraj Žoze Murinjo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bunt!

    31. avgust 2013 | 10:59

    Jadni li su navijaci Celsija,kad Murinjo mora da ih tera da navijaju...

  • Duki

    31. avgust 2013 | 10:25

    A da prestanes da teras igrace da igraju na noz ?!!!

  • mika

    31. avgust 2013 | 10:57

    Zasluzio je direktan crveni onaj kreten sinoc a ne drugi zuti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA