Prvi trening "orlova" u Jesenicama: Škripa patika, jaki dueli i "svađa" oko auta! (FOTO) (VIDEO)

Košarkaši Srbije isprobali dvoranu gde će u sredu od 21 sati odigrati prvi duel na Evrobasketu protiv selekcije Litvanije

  • 1

Košarkaši Srbije odradili su u ponedeljak uveče prvi trening u dvorani u Jesenicama, mestu gde će u sredu početi takmičenje u B grupi Evropskog prvenstva u Sloveniji.

Dobra stvar je da su svi igrači trenirali, a selektor Dušan Ivković je isprobavao razne varijante u odbrani i napadu sa dve petorke dok su dvojica igrača bila na pauzi i rotirali su se sa ostalim u zavisnosti od koncepcije napada.

Primetan je bio umor naših igrača od puta pa je selektor Ivković tražio maksimalnu koncentraciju na treningu.

- Momci, maksimalna koncentracija i komunicirajte, pa ne moram to da vam pričam - govorio je Ivković svojim pulenima.

Uprkos tome što je trening već bio na kraju, kod naših igrača se videla želja i volja da trče maksimalno i da se bacaju za svaku loptu, da imaju jake duele, pa čak i da se sporečkaju da li je bio aut ili nije, što samo govori koliko im je stalo.

Nakon nekoliko minuta isprobavanja raznih varijanti u napadu i odbrani, a posle 90 minuta treninga, selektor Ivković je svirao kraj i igrači su mogli na presvlačenje i na odmor u hotel.

Od specijalnog izveštača sa EP

Dragutin Stojmenović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA