STOJKOVIĆ: I pola Marakane zvuči kao 2 stadiona!

Golmanu srpske reprezentacije nije uverljiva priča da fudbaleri Hrvatske neće biti motivisani na utakmici u Beogradu

  • 8

Golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković ne veruje u priču da fudbaleri Hrvatske neće biti motivisani na predstojećem meču 6. septembra na "Marakani".

On je naveo da će na našem najvećem stadionu biti dobra podrška, čak iako ne bude popunjen.

- Ako "Marakana" i ne bude puna, biće bar približno tome. Iz mog iskustva tu nema velike razlike, jer polovina "Marakane" zvuči kao dva puna stadiona u nekom drugom gradu - rekao je golman Srbije.

Na pitanje ima li razlike u pripremi ove utakmice protiv Hrvatske, Stojković odgovara:

- Veći je teret, i jedino činjenica što igramo protiv Hrvatske i pored toga što nemamo mnogo šansi da se plasiramo, narod očekuje pobedu. Tenzija postoji i ona će nas pratiti, i to je normalno. Međutim, fudbalski gledano, nema specijalnih razlika.

I pored uveravanja da prodaja karata ide odlično, spekuliše se da "Marakana" neće biti puna. Koliko je to deprimirajući faktor za Srbiju, a srećna okolnost za protivnika?

- Svaka utakmica je posebna, a izlišno je pričati o meču protiv Hrvatske. Bez obzira na broj gledalaca, mislim da će nam pomoći da dođemo do pobede - rekao je Dušan Tadić, a Stojković se nadovezao:

- Ne bih rekao da Hrvati nemaju motiva, to im je alibi... Pokušavaju da omalovaže važnost utakmice, a motiv će vratiti, u to sam siguran, kad budu izašli na teren. Nebuloza je da nisu motivisani, jasno je da na taj način pokušavaju odgovornost favorita.

Hrvatska reprezentacija je prepuna kvalitetnih fudbalera, a najveća opasnost Štimčevog tima su brojne napadačke opcije.

- Dobro znamo ko su, ne bojimo ih se, već ih poštujemo. Želim da na terenu prođe sve sportski i fer, a ako nas pobede, pružićemo im ruku. U suprotnom, isto očekujem od njih - rekao je Stojković.

(D.J./B.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • igor

    3. septembar 2013 | 13:30

    To ces ti najbolje da cujes!

  • ccc

    3. septembar 2013 | 14:51

    Danas se dicis Marakanom,a u proslosti si molio da ti se oprosti ruzna proslost,e pa Stojke taj stadion i ti navijaci na koje ti mislis su deo te tvoje ruzne prolosti.

  • heisenberg

    3. septembar 2013 | 15:51

    a kao 4 stadiona partizana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA