Ima karata za sve tribine Marakane! Može li da bude 40.000 navijača protiv Hrvata?

Poslednjih dana spekuliše se o tome da će Hrvate dočekati poluprazna "Marakana", međutim, po svemu sudeći, tako neće biti. Redovi u Ljutice Bogdana od ranog jutra

  • 6

Utakmica između Srbije i Hrvatske sve je bliža, a prethodnih nekoliko dana najviše se strahovalo od nedovoljno popunjene "Marakane" i slabe podrške "orlovima" sa tribina našeg najvećeg stadiona.

Karata na blagajnama još ima za sve četiri tribine, a danas je zabeležen porast u prodaji istih, što ukazuje na činjenicu da naše komšije, ipak, neće doći na izlet.

Kako saznajemo, rasprodati su bočni delovi istoka i zapada, tako da se dolazak onih najvatrenijih tek očekuje. Ipak, karata još ima za sve četiri tribine.

Kao što to obično biva, očekuje se da danas i sutra bude prodat veći kontigent karata, tako da bi Mandžukića, Modrića i drugove mogla da dočeka masa od 40.000 navijača.

Bili kako bilo, i polupuna "Marakana" mogla bi biti "nešto" bučnija nego Dinamov "Maksimir".

Podsećamo da će blagajne stadiona Crvene zvezde biti otvorene danas i sutra od 11 do 18 h, a čelnici FSS apeluju na navijače da kupovinu obave na vreme.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BgD

    5. septembar 2013 | 14:33

    Moze, ali nece niko da dodje dok miha ne ode.:P

  • Р.С.

    5. septembar 2013 | 15:52

    Без обзира на стање у нашем фудбалу, сутра треба дати максималну подршку репрезентацији. Ипак нам долазе "најдражи сусједи" у госте, треба их адекватно дочекати!

  • cica

    5. septembar 2013 | 14:55

    Nece,nismo valjda bolesni da gledamo mustafuuuuuuuuuuuuu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA