Nova magična humanitarna noć Novaka Đokovića!

Sportisti, modeli, glumci i brojne ugledne javne ličnosti prihvatili su poziv za treću dobrotvornu večeru Fondacije "Novak Đoković" za pomoć programima ranog razvoja i obrazovanja dece u Srbiji

  • 5

Najbolji teniser sveta Novak Đoković okupiće veliki broj sportista, foto-modela, glumaca i brojnih uglednih javnih ličnosti iz celog sveta na dobrotvornoj večeri u Njujorku, gde će skupljati sredstva za pomoć programima ranog razvoja i obrazovanja dece u Srbiji.

Uz Novaka, važno mesto na trećem po redu humanitarnom događaju (prethodna dva održana u Njujorku prošle godine i letos u Londonu, gde je ukupno skupljeno oko 3,2 miliona dolara), zauzimaće globalni direktor NDF Milutin Getsbi, izvršni direktor Fondacije Jelena Ristić, kao i domaćini večere u ulozi "predsedavajućih", poznata holivudska imena Robert de Niro, Kejt Hadson i Goldi Hon, modni magnati Tomi i Di Hilfiger, Dona Karan, top-model Naomi Kembel, Harvi Veinstajn, filmski producent i Ronald Barkl, biznismen.

U centru pažnje biće i globalni ambasador NDF Vojvotkinja od Jorka, Sara Ferguson, kao i predstavnici Fondacije „Princeze Šarlene od Monaka“.

Dobrotvorni događaj počinje u ponedeljak (19.30 časova) u svečanoj sali "Capitale", prigodnim koktelom. Sat vremena kasnije, od 20.30 počinje večera, na kojoj će biti upriličena aukcija, sa brojnim vrednim i interesantnim predmetima za nadmetanje. Već oko ponoći po američkom, a oko 6 časova ujutro po našem vremenu, trebalo bi da bude poznato i koliko je novca skupljeno za buduće akcije Fondacije "Novak Đokovića".

Na listi zvanica koji će proći crvenim tepihom su još Karolina Kurkova, top-model kompanije „Victoria Secret“, Moli Sims, glumica i model, Kevin Spejsi, holivudska zvezda, Džesika Hart, australijski top-model, Džimi Konors i Džon Mekenro, legendarni teniseri, Niki Hilton, praunuka slavnog Konrada Hiltona i sestra Paris Hilton, Rajan Lohte, jedan od najboljih plivača svih vremena, Dri Hemingvej, praunuka Ernesta Hemingveja i mnogi drugi.

U pauzi između aukcijskog nadmetanja goste će animirati mentalista Lior Suhard, čuveni američki džez pijanista Erik Levis ELEW, i svetski šampion u brejkdensu „BBoy Neguin“.

Misija Fondacije jeste da pomogne ugroženoj deci, naročito u Srbiji. Fondacija sarađuje sa lokalnim organizacijama koje dele slične vrednosti na uvođenju novih usluga i stvaranju boljih uslova za obrazovanje i rani razvoj mališana.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA