Kolarov će zaseniti Mihajlovića? Uporedite golove dva majstora! (VIDEO)

Čak i posle odlaska aktuelnog selektora u igračku penziju, Srbija ne treba da se brine o razornom izvođaču slobodnih udaraca

  • 5

Nema Mihe, ali ništa se ne brinite - tu je Kolarov! Radovali smo se golovima Siniše Mihajlovića koje je postizao za reprezentaciju, ali i za klubove čije je boje nosio. Danas sa istim žarom pratimo igre Aleksandra Kolarova i radujemo se njegovim ''bombama'' širom Evrope.

Pogodak koji je Kolarov postigao protiv Velsa svakako je jedan od najlepših u prethodnom kolu kvalifikacija, ali takođe, i u istoriji nacionalnog tima. Levi bek Srbije je ''odapeo strelu'' ka golu Velsa i podsetio na pogotke čoveka koji je stajao kraj aut-linije i komandovao igrom reprezentacije.

Nema sumnje da je mnogima u tom momentu prošlo kroz glavu ''Uf, al' ga je dao kao Miha nekada''. Stoga nije naodmet još jednom se podsetiti majstorija srpskih bombadera tokom karijere. UŽIVAJTE!!!

SINIŠA MIHAJLOVIĆ

Čovek zvani ''slobodan udarac jednako gol''. Popularni Miha je već na početku fudbalske karijere postao prepoznatljiv po fenomenalnim slobodnjacima. Svojevremeno je za ''Tempo'' istakao da je glavni razlog razorne levice činjenica da je radio oko 10.000 trbušnjaka po treningu.

Čelsi-Lacio

Lacio-Barselona

Golovi za reprezentaciju

Golovi za Zvezdu

I na kraju, najlepša kompilacija Mihinih golova

ALEKSANDAR KOLAROV

Ubitačna levica Kolarova proslavila se najpre u Seriji A, da bi nastavila da dominira i Premijer ligom. Ne treba, naravno, zaboraviti i golove za nacionalni tim.

Najbolji pogodak za Lacio

Golovi za Siti

Siti-Sanderlend

Siti-Napoli

I za kraj, naravno, kompilacija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Abc

    12. septembar 2013 | 17:38

    Jeste da ne volim Mihajlovica kao trenera,i ne kazem da Kolarov nema dobar sut,ali daleko je on jos od Mihajlovicevih projektila.

  • VforV

    12. septembar 2013 | 18:58

    Kad bude dao het-trik na utamici iz tri slobodnjaka...mozda

  • Vunder

    12. septembar 2013 | 21:44

    Miha je razbijao sa slobodnjaka, i danas skoro da nema takvih sutera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA