Boba Živojinović u Londonu pokušava da skine suspenziju Viktoru

Proslavljeni srpski teniser pokušava da objasni predstavnicima ITF-a da je došlo do velike greške kako bi preinačili odluku i dozvolili Troickom da se vrati u Dejvis kup reprezentaciju

  • 0

Posle obavljenog žreba za prvo kolo naredne sezone Dejvis kupa, po kom će Srbija igrati sa Švajcarskom, selektor Bogdan Obradović izrazio je nadu da će Viktor Troicki do duela sa Švajcarcima biti oslobođen suspenzije zbog doping prekršaja i biti u timu.

- Trenutno je u Londonu i Slobodan Živojinović, koji će pokušati da predstavnicima ITF-a objasni da je došlo do velike greške kako bi preinačili odluku i omogućili Viktoru da se vrati - naveo je Obradović.

Troicki je suspendovan na 18 meseci zbog kršenja procedure o doping kontroli u aprilu u Monte Karlu, a ITF mu čak nije dozvolio da prisustvuje mečevima u polufinalu Dejvis kupa protiv Kanade u "Areni".

On je istakao da se nada kako će Viktor Troicki do duela sa Švajcarcima biti oslobođen suspenzije zbog doping prekršaja i biti u timu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA