SKIDA PROKLETSTVO! Remzi pogađa, a niko ne umire!

Fudbaler koji je postao po tome što, posle svakog njegovog gola, neka poznata ličnost izgubi život, vezao čak šest pogodaka, a da niko nije tragično završio

  • 1

Javnost može da odahne - Aron Remzi pogađa, a niko ne umire! Izgleda da je došlo vreme da se vezista Arsenala napokon koncentriše na fudbal, dobre igre i golove, a ne na prokletstvo koje ga pritiska još od 2011. godine.

Fudbaler koji je najviše postao poznat po tome što, kada postigne pogodak, neka slavna ličnost izgubi život, ove sezone je doživeo igrački procvat bez posledica po druge. Od početka sezone uspeo je da postigne čak šest golova, a da to nijednu slavnu ličnost ne košta glave.

Prvi strah koji je prevaziđen bio je u meču kvalifikacija za LŠ protiv Fenerbahčea kada je Arsenal ubedljivo slavio u dvomeču uz tri pogotka Remzija. Nakon toga usledila su dva gola protiv Sanderlenda, a poslednji u nizu bio je protiv Marselja u sredu kada je Arsenal slavio sa 2:1.

Međutim, ne tako davno, Remzi je bio koban po mnoge slavne ličnosti. Najpre je u maju 2011. godine, posle njegovog gola Junajtedu, ubijen Osama Bin Laden da bi u oktobru iste godine život izgubili vlasnik ''Epla'' Stiv Džobs i libijski vođa Moamer Gadafi. Zanimljivo, Gadafijevoj smrti prethodio je pogodak koji je Velšanin postigao protiv Marseja, takođe, u LŠ.

Početkom 2012. godine Remzi je pogodio na gostovanju u Sanderlendu, a već naredno jutro pevačica Vitni Hjuston nađena je mrtva. Iako nije bio strelac, Remzijeve fudbalske sposobnosti su bile usko povezane i sa smrću Ejmi Vajnhaus s obzirom da je pevačica preminula posle dve asistencije Velšanina za Žervinja.

Ono što je svakako zanimljivo jeste da je Remzi ove sezone tresao mreže upravo ekipama kojima je i ranije postizao golove, a posle čega je neko umirao. Takav je slučaj sa Sanderlendom i Marsejom, a ako je verovati ovoj statistici, Junajtedu se crno piše u derbiju koji je na programu 10. novembra upravo na stadionu gde je prokletstvo i počelo.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Симке

    19. septembar 2013 | 19:14

    Umro Ken Norton,čovjek koji je pobjedio Muhameda Alija,vidite da se prokletstvo nastavlja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA