LIGA KUP: Petarda Sitija protiv Vigana! Jovetić dvostruki strelac (VIDEO)

Nekadašni napadač Partizana i Fiorentine postigao debitantske golove za ''građane'' od dolaska iz Italije

  • 0

Premijer ligo, čuvaj se! Proradio je i Stevan Jovetić! Veče debitantskih golova koje je otvorio Nejmar u šestom kolu Primere, potvrdio je crnogorski reprezentativac koji je sa dva gola najzaslužniji za pobedu Mančester sitija protiv Vigana u okviru Liga Kupa - 5:0.

Osvajač FA kupa iz prethodne sezone, koji je u finalu savladao upravo Siti, doživeo je debakl na ''Etihadu'' iako je na poluvremenu gubio samo sa 1:0 golom Edina Džeka u 33. minutu.

20 by sr54r

Međutim, u nastavku je usledila prava kanonada koju je započeo Jovetić u 59. i 83. minutu dok se, između golova Crnogorca, u strelce upisao i Jaja Ture (76. minut). Konačan rezultat postavio je Hesus Navas u 86. minutu.

Plasman u narednu rundu Liga kupa ostvario je i Čelsi koji je već posle 45 minuta vodio sa 2:0 protiv Svindon Tauna, što je i bio konačan rezultat. Strelci za ''plavce'', koji su u ovom meču igrali bez kapitena Srbije Baneta Ivanovića, bili su Tores u 29. i Ramireš u 35. minutu.

Zanimljivo, čitav meč je odigrao i Huan Mata, koji nije ''miljenik'' Žozea Murinja, iako je prošle sezone bio jedan od najvažnijih igrača Čelsija.

Nejmaru i Jovetiću pridružio se i vezista Totenhema Naser Čadli, koji je postigao debitantski pogodak za ''pevce'' u gostujućoj pobedi protiv Aston Vile - 4:0. Dvostruki strelac na ovom meču bio je Džermejn Defo (45+1,90+2), a pored Čadlija mrežu Vile je tresao i novopridošlica Paulinjo u 49. minutu.

LIGA KUP:

Aston Vila – Totenhem 0:4 (0:1)

Barnli – Notingem Forest 2:1 (1:1)

Hal Siti – Hadersfild 1:0 (0:0)

Lester Siti – Derbi Kaunti 2:1 (0:1)

Mančester Siti – Vigan 5:0 (1:0)

Sautempton – Bristol Siti 2:0 (1:0)

Sanderlend – Piterboro 2:0 (1:0)

Svindon – Čelsi 0:2 (0:2)

Vest Hem – Kardif Siti 3:2 (2:1)

Fulam – Everton 2:1 (0:1)

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA