LEVANDOVSKI: U januaru prelazim u Bajern! (VIDEO)

Prvi strelac Borusije saopštio novinarima u Nemačkoj da u sledećem prelaznom roku definitivno napušta "milionere"

  • 3

Udarna igla Dortmundske Borusije Robert Levandovski razočarao je brojne ljubitelje žuto-crnog dresa izjavom da će u januarskom prelaznom roku pojačati Bajern iz Minhena.

Posle kreatora igre ekipe iz Dortmunda i jednog od najboljih igrača Bundes lige prethodne sezone Maria Gecea, još jedan fudbaler Borusije pokazao je da mu vernost prema klubu ne znači apsolutno ništa.

Poljskom napadaču ističe ugovor na kraju sezone, a kako nije voljan da ga produži, čelnici Borusije pod hitno moraju da mu nađu novu sredinu, u suprotnom postoji opasnost da na kraju sezone ostanu bez "kinte" za njegov transfer, što bi, svakako, bio veliki propust kada je ovako tražen igrač u pitanju.

 - Da, predugovor ću potpisati u januaru, tada ću moći da zvanično stavim svoj potpis - rekao je Levandovski sa Sport1, posle pobede u kupu nad Minhenom 1860 od 2:0.

Fantastični golgeter u Dortmund je stigao 2010. godine, odigrao je 146 mečeva i postigao 80 golova, za to vreme uspeo je da osvoji četiri trofeja - dve titule prvaka Nemačke, Kup i Superkup, a letos je u finalu Lige šampiona ostao bez najveće fudbalske titule, porazom upravo od Bajerna sa 2:1.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA