Đoković sa bicikla pravo u Kinu na masterse! (FOTO)

Bez obzira na to šta Nole uradi na tim turnirima, gotovo je sigurno da će izgubiti prvo mesto na ATP listi, pošto njegov najbliži pratilac Rafael Nadai ima samo 260 bodova manje

  • 0

Najbolji svetski teniser Novak Đoković otputovao je u Kinu, gde će učestvovati na dva mastersa u Pekingu i Šangaju na kojima brani titule.

 

Turnir u Pekingu počinje u ponedeljak 30. septembra i traje do 6. oktobra, dok se masters u Šangaju igra odmah posle od 6. do 13. oktobra.

 

Nole je pre odlaska u Kinu odradio jedan trening po magli u planinama i to vozeći bicikl.

 

- Odradio sam odličan trening u planinama jutros i sada pravac aerodrom. Sledeća stanica – Kina! - napisao je Đoković na svom Fejsbuk profilu.

 

 

Ipak, bez obzira na to šta uradi na tim turnirima, gotovo je sigurno da će, bez obzira na rezultat na njima, izgubiti prvo mesto na ATP listi, pošto njegov najbliži pratilac Rafael Nadal ima samo 260 bodova manje.

 

Novaka već u subotu očekuje zanimljiv duel u Pekingu, pošto će u "sudaru polova" njegova protivnica biti Kineskinja Li Na. Taj meč egzibicionog i humanitarnog karaktera biće organizovan u čast desete godišnjice Otvorenog prvenstva Kine.

 

Šta mislite da li će Novak odbraniti titule na mastersima u Pekingu i Šangaju?

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA