CRNO-BELO VEČE: Fudbaleri proslavili rođendan, košarkaši predstavili tim (FOTO) (VIDEO)

KK Partizan predstavio ekipu za predstojeću sezonu uz fantastičnu i fanatičnu podršku najvernijih pristalica. Na proslavi rođendana fudbalskog kluba nije bilo Dragana Đurića

  • 6
KK Partizan na promociji tima za sezonu 2013/2014. Foto: Telegraf

Beograd je u utorak bio u ''crno-belom''! Dok su čelnici FK Partizan odlučili da tri dana ranije proslave 68. rođendan kluba, s druge strane grada košarkaški klub je predstavio tim koji će ove sezone jurišati na četiri fronta.

Fudbaleri su najpre posetili pozorište "Atelje 212" kako bi odgledali predstavu "Egzibicionista", a posle su se uputili na koktel organizovan povodom rođendanske proslave.

Igrači, stručni štab "crno-belih", novinari, ali i svi prisutni, uživali su u savremenoj drami koja se bavi problemima modernog, urbanog čoveka u izvedbi Voje Brajovića, Branimira Brstine, Dare Džokić, Isidore Minić i Vladislava Mihajlovića.

Zanimljivo je bilo videti igrače "crno-belih" kako gromoglasnim aplauzom pozdravljaju glumce koji su svima izmamili osmehe na lice, jer su obično oni glavni akteri događaja koji dobijaju pohvale.

Ono što je svakako interesantno jeste izostanak prvog čoveka kluba Dragana Đurića i kapitena Saše Ilića.

Dok je Sale opravdano odsutan zbog problema sa prehladom, nikome nije jasno zašto se Đurić nije našao na proslavi. Jedan od igrača koji je, naravno, prisustvovao bio je i Vladimir Volkov.

- Drago mi je što smo svi zajedno prisustvovali predstavi jer ćemo time popraviti timski duh. Sviđa mi se predstava, nekako je moderna - istakao je levi bek Partizana.

PIONIR GRMEO NA PREDSTAVLJANJU

Za razliku od fudbalskog druženja gde je atmosfera logično bila mirna, košarkaši su dočekani u ekstazi "Pionira". Oko 4.500 ljudi je, uz standardne pesme "grobara", bakljadu, puno dima i, pre svega, jako puno iskrene ljubavi i pozitivne energije koja se osetila u vazduhu, dočekalo Duletove pulene.

Posle članova Upravnog odbora, na parket su redom izlazili košarkaši koji znaju kako sve ovo izgleda, ali među njima je bilo i momaka koji su prvi put osetili ovako nešto.

Ekipu, koja je još mlađa od prošlogodišnje, predvodiće ubedljivo najstariji, a opet mlađi od 30 godina, Amerikanac Terens Kinsi.

Iako se trudio da pokaže prijatnu, ako tako možemo da kažemo, zbunjenost, kada je čuo svoje ime, poljubio je grb i polako krenuo ka podijumu.

- Znam kako se voli Partizam. Igrao sam jednom protiv njih, a i drago mi je što će sad navijati i za mene. Ovo je nešto što nikada nisam doživeo - rekao je Kinsi.

Na pitanje da li je moguće da nema ovakvog predstavljanja u drugim klubovima, odmah je odgovorio: "Ne!" Paralelu nije mogao da povuče ni sa koledž košarkom.

- Ovde je bilo zaista neverovatno, ne mogu da poredim s Amerikom, tamo nema baklji, nema dima, ovo je sjajno - rekao je Kinsi.

Potom se svima prisutnima obratio, verovatno najomiljeniji trener, Duško Vujošević. Dočekan sa "Uzmi Dule evrotitulu", trener "crno-belih" je bio neobično kratak, ali i veoma jasan.

- Vidite kakvo  je vreme, obično smo ovo radili na Kalemegdanu, ali kiša, hladnoća, jesen, zima... - prekinuli su ga na trenutak navijači, a zatim je dodao:

- Posle će doći sunce, proleće, lepo vreme, to je naše vreme. Zajedno ćemo dočekati sunce na našem starom odredištu, na jugu - poetski je završio Vujošević.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MikiGrobar

    2. oktobar 2013 | 04:13

    Nikad fk nece da bude kao kk! Ovi momci igraju srcem, a I uprava je za svaku pohvalu!!! VOLIM PARTIZAN!!!

  • Grobar

    1. oktobar 2013 | 23:13

    Popravljamo se;)

  • Pedja-PFC

    2. oktobar 2013 | 01:14

    AJMO GROBARI-DOMINACIJA SE NASTAVLJA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA