EVROKUP: Radnički na Bešiktaš, Panionios i Spartak!

Kragujevčani se nalaze u grupi H, a pored ove tri ekipe tu su još finski Bisons Loima i Neptunas iz Litvanije, a takmičenje startuje 15. oktobra

  • 1

Košarkaši Radničkog iz Kragujevca, igraće u grupi H Evrokupa sa Spartakom iz Sankt Peterburga, Bešiktašom, Panioniosom, a tu su još finski Bisons Loima i Neptunas Klaiped iz Litvanije, odlučeno je žrebom u Barseloni.

Na otvaranju sezone Kragujevčani dočekuju Spartak u utorak 15. oktobra, a prvi krug takmičenja završava se 19. decembra. Po tri najbolje ekipe iz svake grupe proći će u narednu fazu.

Tamo će im se priključiti osam eliminisanih timova iz Evrolige, pa će 32 tima formirati novih osam grupa u kojima će se igrati od 7. januara do 19. februara.

Po dve najbolje ekipe plasiraće se u osminu finala (4/12. mart), potom četvrtfinale (18/26. mart), pa polufinale (1/9. april), i konačno finalna serija koja će se osim titule doneti i mesto u Evroligi u sezoni 2014/2015.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    5. oktobar 2013 | 18:00

    Svaka cast i veliko hvala telegrafu jednoj od retkih novina koja pise nesto i o drugim klubova a ne samo o zvezdi i partizanu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA