Džajić za Rajevca, Kokeza za Muslina!

Od ishoda Skupštine kluba zavisi ko će na klupu Crvene zvezde umesto Slaviše Stojanovića, koji opstaje zbog borbe za vlast unutar rukovodstva. Rezervna opcija za obe struje je Nenad Lalatović, trener Voždovca

  • 14

Od raspleta u upravi Crvene zvezde zavisi i ko će naslediti Slavišu Stojanovića na mestu prvog trenera ekipe. Slovenački stručnjak zasad opstaje jer je rukovodstvo zauzeto međusobnom borbom. Ako Dragan Džajić zadrži vlast u klubu, njegov izbor je Milovan Rajevac, ukoliko nadjača struja potpredsednika Tončeva i Kokeze, na klupu "crveno-belih" mogao bi po treći put Slavoljub Muslin, piše "Sportski žurnal".

Rajevac je već dugo želja Džajića, koji smatra da je Užičanin iskusan i spreman na izazove u našem najtrofejnijem klubu, ali ideja da bude doveden dosad nije prolazila kod ostatka uprave. Ukoliko predsednik giganta sa "Marakane" preuzme punu odgovornost na Skupštini koja će biti održana 25. oktobra, Rajevac će, po svoj prilici, dobiti šansu. Tvrdi se da je voljan da se vrati u klub za koji je kratko igrao sedamdesetih godina prošlog veka i koji je predvodio sa klupe 2004. kao privremeno rešenje.

Slavoljub Muslin doneo je nekoliko titula Zvezdi, ali nije se prijateljski rastao sa Džajićem, tako da je jedina šansa da ponovo predvodi klub za koji je svojevremeno veoma uspešno i igrao ako predsednik odluči da se povuče. Muslin je trenutno bez angažmana, a od odlaska sa "Marakane" i nije imao mnogo uspeha.

Šansu da bude šef struke u Crvenoj zvezdi ima i nekadašnji kapiten, sada trener Voždovca, Nenad Lalatović, ako je uopšte voljan da preuzme ekipu u teškom trenutku. Tvrdi se da je on prva rezerva obema strujama, Džajićevoj i onoj Kokeze i Tončeva.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs / Izvor: Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    9. oktobar 2013 | 08:50

    Kupe ljudi spica od 450k koji igra protiv vrbasa..Ja mislim da ceo vrbas nije video igraca od 450k eura.Kupe stopere (čitaj omega) od tima cija je odbrana zasluzna za ispadanje iz lige.malog petkovica bi platili 5 mil samo da ga groblje ne uzme a on sedi na klupi.Martinovic je prica za sebe a fudbalsko čudo Arauho koje je više bilo u novinama nego Jelena Karleusa I Goca trzan zajedno prvi nam je izbor za prijateljske utakmice..I onda je trener kriv..Jeste da...

  • Dejan

    9. oktobar 2013 | 08:13

    Ako ce muslin umesto martinovica I milijasha da trci onda je to siper ner muslin je sada malo brzi od obojice...

  • Nemanja

    9. oktobar 2013 | 09:20

    Alo ljudi, kakav Lalatovic, covek je i sam rekao da ce mu je san i da ce mu biti cast da bude trener Zvezde tek onda kad bude stekao iskustvo, da je jos rano, a ovi ga planiraju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA