Vujošević poslao Šalića u svlačionicu pre kraja meča!

Mladi centar Partizana napustio igru šest minuta pre kraja meča, a trener ''crno - belih'' je ovu situaciju objasnio ironičnom rečenicom ''Šaliću se kakilo''

  • 8

Novopridošli centar Partizana Đoko Šalić neće po dobrom pamtiti meč s Mega Vizurom koji su ''crno-beli'' ubedljivo dobili rezultatom 88:65. Osim što se nije proslavio na terenu gde je imao indeks uspešnosti minus 3, mladi centar kraj meča nije dočekao na klupi.

Kako je reporter Telegrafa iz ''Pionira''  javio, trener Partizana Duško Vujošević poslao je Šalića u svlačionicu šest minuta pre kraja meča. Na pitanje novinara zašto je mladi centar pre vremena napustio, igru Vujošević je kratko rekao:

- Šaliću se kakilo, zato je izašao sa parketa  - bio je ironičan rekao trener ''crno-belih'', koji se potom osvrnuo i na igru:

- Zadovoljan sam startom u ABA ligi. Međutim, još uvek nemamo kontinuitet u igri. Kombinujem igrače po cenu pada rezultata, ali neki to na pogrešan način shvataju. Pomenuo bih i navijače. Drago mi je što su se ''grobari'' okupili u ovolikom broju jer, bez obzira na pojedine grupe, pokazali su da mogu zajedno - istakao je Vujošević.

Partizan posle ovog trijumfa ima skor od 2-0, a u narednom kolu ga očekuje gostovanje u Sloveniji ekipi Krke koja se nalazi na začelju tabele.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GrobariPljevlja

    9. oktobar 2013 | 22:19

    Da je vise ovakvih, ne bi Srbija bila gdje je sad sto se sporta tice...

  • tutankamion

    9. oktobar 2013 | 20:46

    Daleko si ti par svetlosnih godina od Karija i Dude...da radis tako nesto.

  • Nešo

    9. oktobar 2013 | 21:38

    Pa i ti non stop kakiš a nikako da odeš sa terena !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA