ŽIVKOVIĆ: Još sam uzbuđen zbog debija!

- Drago mi je što sam ušao u istoriju nacionalnog tima, i takođe što je Miloš Jojić postigao gol na svom debiju - rekao je mladi fudbaler Partizana posle utakmice sa Japanom

  • 2

Andrija Živković je postao najmlađi reprezentativac Srbije u njenoj istoriji. Selektor Siniša Mihajlović je u 60. minutu prijateljske utakmice sa Japanom uveo Partizanovog ofanzivnog vezistu umesto Zorana Tošića.

Živković je učestovao u akciji iz koje je još jedan debitant, takođe iz redova Partizana, Miloš Jojić postigao gol za Srbiju.

- Još sam uzbuđen zbog debija. I dalje nisam svestan toga. Drago mi je što sam ušao u istoriju nacionalnog tima, i takođe što je Miloš Jojić postigao gol na svom debiju - rekao je mladi Živković, koji bi ovim nastupom podsetio na nastupe velikih igrača.

- Voleo bih da dostignem visine Maradone, Pelea i Runija. Na meni je da nastavim da radim i da se trudim, a rezultati polako dolaze - rekao je Živković, i kroz šalu prokomentarisao da li su u ovakvom debiju ulogu imale i autenične kopačke.

- Kopačke ne igraju fudbal, nego ja.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(M. M. / B. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    11. oktobar 2013 | 22:22

    Pametan decko (ali i njegovi roditelji) potpisao profesionalni ugovor, zablistao, zaigrao za reprezentaciju i to kako...a njegov drug iz mladjih selekcija crno-belih - Pantic tone u zaborav zbog alavosti roditelja. A ko zna, mozda bi veceras i on bio na Karadjordju?!

  • Saka

    12. oktobar 2013 | 00:14

    Naravno...kako se koji proda vise ga ne zovu...i to bas iz crno belog tabora...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA