Srpski fudbaleri ostavili haos u svlačionici, Japanci samo što nisu usisali (FOTO)

Telegraf zavirio u svlačionice obe ekipe posle prijateljskog meča i uvideo ogromne razlike u kulturi između srpskih i japanskih fudbalera

  • 22

Bruka fudbalske reprezentacije Srbije posle meča na stadionu ''Karađorđe'' u Novom Sadu! Fudbaleri Japana možda jesu poraženi na terenu od srpskog tima rezultatom 2:0, ali su van njega apsolutni pobednici i to u domenu kulture i ponašanja!

Iako su pobedili na travnatom terenu sa 2:0, fudbaleri Srbije propisno su se obrukali van njega u svlačionici, pokazivanjem elementarne nekulture i neviđene aljkavosti.

Naime, nakon meča na ''Karađorđu'', reporter Telegrafa je zavirio u svlačionicu oba tima, kako bi se upoznao sa pogodnostima koje igrači koriste.

A tamo ŠOK! Barem što se tiče svlačionice srpskog tima, jer su gosti iz Japana pokazali manire koji ih krase.

Dok je prostorija Srbije bila u, malo je reći, užasnom stanju, Japanci su svoju ''radnu površinu'' ostavili kao da je za izložbu.

Sto sa hranom i osveženjem je uredno pospremljen, smeće je pospremljeno u kantu, a ne bi bilo iznenađenje ni da su usisali za sobom da su imali usisivač pri ruci.

S druge strane, već pri ulasku u srpsku svlačionicu susreli smo se sa čistačicom što je dodatno istaklo šta je te večeri bio prioritet.

Sto sa posluženjem je bio ispreturan, hrana razbacana svuda po podu, dok je nesrećna čistačica očajnički pokušavala da prostoriju dovede u red.

- Svaka čast Japancima na ovakvoj kulturi. Nikada do sada se nije dogodilo da jedna gostujuća reprezentacija iza sebe ovako ostavi čistu svlačionicu - rekao nam je jedan od ljudi koji obezbeđuje gostujuće igrače.

Vrag nije dao mira i vrlo brzo smo rešili da se osvrnemo i na klupe reprezentacija podsvesno očekujući sličnu scenu. I bili smo u pravu.

Uredno složene flašice s jedne strane i besprekorno čista klupa koju su Japanci ostavili, nasuprot ''deponije'' ispred klupe izabranika Siniše Mihajlovića.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(M. Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vladimir1

    12. oktobar 2013 | 20:59

    Mi smo nevaspitana stoka, a uvek su nam drugi krivi....

  • Zemunac

    12. oktobar 2013 | 20:44

    Nista neocekivano....

  • sasa savic

    12. oktobar 2013 | 21:15

    to nije samo razlika izmedju srpskih i japanskih fudbalera, vec uopste izmedju srba i japanaca... sve je jasno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA