ĐOKOVIĆ: Del Potro je bio bolji na terenu!

Srpski teniser istakao da je Argentinac, takođe, zaslužio trofej u Šangaju dok je Delpo rekao da je ponosan na Novaka i njegov tim

  • 0

Srpski teniser Novak Đoković bio je presrećan posle pobede nad Huanom Martinom Del Potrom u Šangaju, u jednom od najdramatičnijih Masters finala u poslednjih nekoliko godina.

Bila je ovo ukupno sedma titula Đokovića u Kini i ukupno 20. pobeda bez ijednog poraza.

- Najpre čestitam Del Potru i njegovom timu. Zaslužio je trofej jer je bio bolji igrač na terenu. Želim ti sve najbolje moj prijatelju - obratio se Nole Argentincu i potom nastavio:

- Zahvaljujem se i svom timu koji ''žrtvuje živote'' provodeći vreme sa mnom, a ne sa svojom porodicom. Ovo je jedan od najboljih turnira na svetu što se tiče organizacije.

S druge strane Argentinac, iako je izgubio, nije bio preterano tužan s obzirom da se polako vraća u formu što svedoči i pobeda protiv Nadala i fenomenačna partija protiv Đokovića.

- Pre svega čestitam Novaku na još jednoj velikoj pobedi. Teško je pobediti te, čaki i na poglozi koja mi odgovara. Ponosan sam na tebe i tvoj tim jer ste imali fantastičnu godinu - rekao je Argentinac i dodao:

- Zatim hoću da se zahvalim svom timu, svima vama koji ste mi pomogli. Srećan sam zbog prvog finala u Šangaju. Jedva čekam da se ponovo vratim, da dobijem Rafu i Novaka i da osvojim trofej.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA