Veliko interesovanje za meč Zvezde u Evroligi (FOTO)

Čim su "crveno-beli" pustili u prodaju karte za prvi meč koji će odigrati u Areni, nastala je velika gužva na blagajni najveće dvorane na Balkanu

  • 8

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom tek što je pustio u prodaju karte za meč sa Lokomotivom u 1. kolu Evrolige (četvrtak 19.00), stvorila se gužva kod "Kombank Arene"

O velikom interesovanju za karte svedoči i fotografija koja je nastala oko 14.30 u ponedeljak, samo sat vremena nakon što su karte puštene u prodaju.

Sve ovo aludira na to da bi navijači Zvezde mogli da sruše rekord Evrolige u poseti na jednoj utakmici, koji drže navijači Partizana, a koji iznosi 22.567 navijača u Areni.

Svi očekuju da će "Kombank Arena" u četvrtak od 19 sati, kada je zakazan početak utakmice sa ekipom iz Krasnodara, biti puna, pa su oni najrevnosniji na vreme poželeli da razervišu svoje mesto. Važno je reći i da su na ostalim prodajnim mestima Eventima bile primetne gužve.

Prvi trening "crveno-belih" u "Kombank Areni" biće održan u utorak, a gosti iz Rusije će u Beograd doputovati u sredu u 23 sata i pred utakmicu će imati samo jednočasovni trening na dan meča.

Evo kako izgleda mapa mesta na kojima će sedeti navijači na utakmici s Lokomotivom....

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/kkcrvenazvezda.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    15. oktobar 2013 | 10:22

    Slobo koji si ti pajser brate. Pa zar nije bolje da igraju u areni gde moze doci vise ljudi nego u pioniru. Kakve veze to ima sa rekordom.

  • Sloba

    15. oktobar 2013 | 09:53

    Ovi bi sve uradili da budu u necemu bolji,kako rade kompleksi,a to sto bi lakse dobili u pioniru,to nema veze,vazno da se rekord obori.Bas si jadan Covicu

  • Pedja-PFC

    15. oktobar 2013 | 09:45

    Ajmo svi po dinar za sampon!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA