ZA NEVERICU: Fudbalerima Zvezde razbili stakla na kolima i ubacili šampone! (FOTO)

Nepoznati počinioci, najverovatnije rezignirani izjavama igrača u pismu, provalili zaštitnu ogradu na parkingu kod "Marakane" i razbili stakla na vozilima Miloša Vesića, Ljube Nenadića, Vukana Savićevića, Milana Jokića...

  • 31

Nepoznati počinioci razbili su stakla na devet automobila fudbalera Crvene zvezde, u svaki od njih je ubačeno po jedno pakovanje šampona.

Nastradala su vozila između ostalih Miloša Vesića, Ljube Nenadića, Vukana Savićevića, Milana Jokića, dok su četvorotočkaši članova stručnog štaba neoštećeni.

Incident se desio tokom noći. Automobili su mahom u vlasništvu igrača "crveno-belih", koji su zbog odlaska ekipe na Zlatibor, parkirani već nekoliko dana kod "Marakane".

Zanimljivo je da su kola stajala u zaštićenom i ograđenom prostoru ispred svlačionica i ulaza u tunel u krugu stadiona "Marakana".

Ovaj čin je očigledno reakcija na otvoreno pismo fudbalera Crvene zvezde, koji su se žalili na loše uslove u klubu, ali su istakli da nemaju ni šampon da operu kosu posle treninga.

Igrači će se posle podne vratiti sa mini-priprema sa Zlatibora, pa će igrači moći lično da se uvere u štetu koja je pričinjena. Takođe, najavljeno je da će se igrači obratiti novim pismom u kojem će staviti svoje potpise i pokazati jedinstvo u još jednom teškom trenutku.

Nekoliko sati nakon saopštenja, koje su igrači uputili zvezdaškoj javnosti, klub je odgovorio i istakao da su igrači prekršili dogovor pred odlazak na mini-pripreme.

U međuvremenu oglasili su se i čelnici kluba iz Ljutice Bogdana, koji nisu želeli da pričaju o incidentu dok završetka istrage.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bobo

    15. oktobar 2013 | 09:51

    Milijas prima 36.000 evra mesecno i plus bonusi. I trazi samopon i led? Kakav cinizam.

  • BgPetar

    15. oktobar 2013 | 10:35

    Sram bilo vas novinare sto huligane,propalice i razbojnike nazivate "navijacima",ja sam Zvezdas i osudjujem ovakve stvari.Ovo je strasno sta je nas klub doziveo i na koji nacin se ponizavaju igraci koji nista nisu krivi,a ne bi me cudilo da je to smisljen cin pojedinaca iz uprave koji su uvredjeni izjavom igraca i koji su platili ovim razbojnicima da to urade.A od vas iz telegrafa ocekujem da objavite ovaj komentar,posto do sada to obicno nije slucaj.Ranije komentare sam slao sasvim pristojne sadrzine i nisu bili objavljivani,a toliko ima komentara sa psovkama i uvredljivim sadrzajem i vi sve to objavljujete.Napred Zvezda i sve cestitke pravim navijacima!

  • MikiGrobar

    15. oktobar 2013 | 10:13

    Sampon....to je nesto najhumanije sto mogu da dobiju....ipak higijena je pola zdravlja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA