MMA BORAC DŽAKIĆ IDE U ZAGREB: Nikad moćniji nisam bio! (FOTO)

Srpskog "gladijatora", posle dva otkazivanja, u Zagrebu očekuje meč protiv Slovenca Primoža Vrbinca, a pobedom u tom duelu obezbediće odlazak na piće s jednom simpatičnom devojkom

  • 0

Borba između najboljeg srpskog MMA velteraša Dušana Džakića i Slovenca Primoža Vrbinca održaće se 25. oktobra na turniru FFC08 u Zagrebu, a naš "gladijator" spremniji nego ikad dočekuje okršaj.

- Nikada se ovako moćno nisam osećao. Završeni su jaki treninzi, koji su, na sreću, prošli bez povreda. Sledi borba, u kojoj ću desetak minuta pokazati koliko sam jako radio. Meč će biti rutina, protivnik nema nikakvu šansu - rekao je Džakić za Telegraf, i dodao da trenutno najveću borbu vodi "van konopaca".

- Imam dodatni motiv da pobedim u Zagrebu, jer mi je jedna simpatična devojka obećala da ćemo izaći na piće. Nemam dilemu, svom silinom ću se boriti za nju!

Meč između srpskog i slovenačkog borca dva puta je odlagan, što je poremetilo Džakićev plan i program priprema, ali nije dozvolio da ga to izbaci iz dobrog ritma.

- Na pojedine stvari ne mogu da utičem, pa ukoliko se pojavi problem, nerviranjem ga neću rešiti već ću sebi napraviti još jedan problem. Nisam dozvolio da zbog odlaganja meča pritisak dodatno poraste.

Meč u Zagrebu, na koji će ići sa svojim trenerom Sretenom Bogićevićem, biće 22. u Džakićevoj karijeri, a do sada ima skor 14-7. Pogledajte kako se Džakić pripremao za meč Vrbincem.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(P.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA