Udineze i Basta stižu u Humsku!

''Crno-beli'' iz Udina odigraće prijateljski meč sa šampionom Srbije tokom reprezentativne pauze uslovljene baražom za SP

  • 1

''Stari dugovi'' se ne zaboravljaju! Italijanski član Serije A Udineze gostovaće 16. novembra u Humskoj gde će odmeriti snage s Partizanom, koji se u februaru 2010. godine odazvao pozivu ''zebri'' i na Friuliju odigrao prijateljski meč.

Reprezentativne obaveze oslovljene baražom za odlazak na SP čelnici beogradskih i italijanskih ''crno-belih'' iskoristiće kako bi odmerili snage i proverili igrače s manjom minutažom.

- Susret s Italijanima biće od velikog značaja za naše mlade igrače. Dobićemo priliku da snage odmerimo sa kvalitetnim protivnikom iz jake lige i na taj način počnemo pripreme za naredno leto - rekao je trener Partizana Vuk Rašović.

Prethodni duel pre tri godine ''crno-beli'' su izgubili sa rezultatom 2:1, a strelac za Partizan je bio Brazilac Kleo, dok je ekipu sa klupe predvodio Goran Beli Stevanović.

Udineze, čije boje brane nekadašnji igrači Crvene zvezde i Vojvodine Dušan Basta i Željko Brkič, trenutno zauzima osmu poziciju u Seriji A sa 11 bodova manje od lidera Rome.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA